Basiu faktycznie jest to wydatek
Ja chciałam tylko 1 sztukę 5 metrową, ale eM stwierdził że On chce 2 sztuki. No i poszłam na kompromis
Diano ja uwielbiam płoty ceglane, kamienne ale niestety ..... mamy co mamy
Pięknie będą wyglądały Wasze na długiej ścianie a miks pnączy będzie wyglądał nieziemsko
Milenko wykorzystujemy wręcz każdą wolną chwilę w ogrodzie, bo jak wrócę do pracy do już będzie kiepsko z czasem. Maj mam tak "zawalony", że teraz to duża wolność tym bardziej, że mamy urlopy
Kasiu wiesz jak to jest, niby ja nie mam aż tak wiele do zrobienia ale zawsze coś wyjdzie w trakcie
Wczoraj schodziłam z ogrodu jak już było szarawo, zmęczona nieziemsko ale szczęśliwa
Nie planowałam przerabiania przy cisie ale jak moim Panom tak sprawnie szło to się za nią wzięłam no i posadziłam swojego "chippka"
Teraz niecierpliwie będę czekała na kwitnienie
Ewciu aj te nasze dłonie
Codziennie po pracy, przed snem, moje mają moczenie w wodzie z dodatkiem np. lawendy a później grube smarowanie, bawełniane rękawiczki i
Ból może idealnie nie odchodzi ale za to chociaż skóra jakoś wygląda
Wczoraj byłam tak padnięta, że nawet nie miałam siły wkleić zdjęć

oczywiście Pan eM nie wytrzymał i najpierw zainstalował obrzeża
Następnie wkroczyłam ja oczywiście z miarą i bambusami celem wyznaczenia punktów sadzenia. Panowie się zawzięli i posadzili tujki oraz przesadzili Hortensję wiechowatą 'Le Vasterival' GREAT STAR LABEL.Później zawiesiliśmy kosz z prymulką

no i rabatka z moim "Chippkiem"