jode22dziękuję , kotka to mój ogonek wszędzie za mną chodzi ,wraz z pieskami .Zachwycała się widokami jak ja ,a jak migotał lód w słońcu to łapać chciała odblask
alicjad31dziękuję szkoda tylko ,że śniegu nie ma ale widoki zachwycają nawet zwierzęta .
TERENIU....pw. odczytane........
...z ogrodu zakupowego zmykam bo miejsca mi braknie.....co nie oznacza, ze nie będę u Ciebie bywać...muszę, bo gdzie ja tyle kolorków za jednym podejściem spotkam.....
Tereska a wszystkie to złocienie to bylinowe są? Spodobał mi się taki w pąkach różowy a później biały jak rozwinięty, cudne są wszystkie zresztą posadziłabym kilka. Złocień, o który pytasz u mnie to chyba wirral supreme
leszczyna zapraszam serdecznie ,kiedy tylko masz ochotę.
Fraszka- Natalko , kotka jest młoda dostaliśmy ją pod koniec lata , jest rozkoszna wabi się Muszka .Bardzo lubię tygrysy i pumy , a ona to taka miniaturka pumy w dodatku straszny pieszczoch
Ivona44 Iwonk tak złocienie są bylinowe i pięknie wyglądają w kępie , zapisałam sobie nazwę twojego bo bardzo mi się spodobał ,więc będę na niego polować
alicjad31 dziękuję , Alu ja mam też tak jak oglądam liliowce oczu nie mogę oderwać .Zapraszam do oglądania bez limitu .
Zima u mnie na całego szkoda tylko ,że śniegu nie ma