Mój kawałek marzeń

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój kawałek marzeń

Post »

Reniu dokładnie jest tak jak mówisz! Na pewno bliskość lasu pogarsza sytuację ;:173
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
KDanuta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 10:57
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja już jestem cała pogryziona , od rana obcinałam jaśminy i forsycje ;:3
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Cześć Grażynko :wit
Masz jakieś konne fotki?
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Dzień dobry :wit doczłapałam się wreszcie ;:108
A jakieś fotki to by się przydały ;:224 ja się wywiązałam ;:224
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

To wjechałyście mi na ambicje :lol: Konnych nie mam ale w takim razie będą :D ogródkowe też :D Obiecuję :uszy U mnie przeszła ulewa a ja durna latałam z wężem rano, i po co??? :D
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

U mnie też rano burza była. Na szczęście wczoraj nie podlewałam. Komary nie dawały
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Marzenko u Ciebie też taka plaga??? U mnie wczoraj eM trochę spryskał podwórze ale powiem Ci, że guzik to dało bo zaraz był atak z lasu ;:oj i po godzinie było to samo :D więc wesoło :D
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Grażynko kocham to otoczenie lasu, ale komary dają w kość. Nie wiem czy przy lesie jest ich więcej niż np u moich rodziców na podwórku kawałek dalej. Ale jak się wejdzie tylko trochę w las to normalnie zagryźć chcą. Jak eM zakładał teraz siatkę a ogrodzenie idzie w lesie to myślał że zwątpi. Przez ubrania chlały.
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

U mnie na deszcz się nie zanosi......
No to czekam na fotki ogrodowe ;:65 Hortensje już masz u siebie?
Zazdroszcze Wam bliskości lasu, ale komarów nie 8-)
;:168
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2012, o 15:49

Post »

Grażko :wit piękny stół w pięknym ogrodzie :) piszesz o burzy i zniszczeniach chyba coraz częściej będą one nas dotykać :roll:
U nas póki co bezchmurna sahara - po wieczornym podlewaniu śladu nie ma. Mimo suszy komary chcą nas pożreć w całości - czy to domena lasów ? :?
Planuję zakupić na allegro pożegnanie z komarem i mam nadzieję ,że po oprysku chociaż na tarasie będzie można posiedzieć.
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witajcie dziewczyny...
Bardzo się cieszę, że mnie odwiedzacie i napełniacie pozytywną energią :D U mnie wczoraj całe popołudnie i wieczór przechodziły burze.... dzisiaj ma być to samo, duchota przeokrutna i komary przeokrutne, także lato w pełni :D

Madziu tez kocham las, to moja odskocznia od codziennych problemów i gdy idę biegać nawet komary mi nie przeszkadzają pomimo, że ciągnie się za mną plaga- działają jak super motywatowy, nie można się na chwilę zatrzymać, bo byłoby nieciekawie :D Także są bardzo efektywne w tym temacie :D Natomiast gdy patrzę na nich z perspektywy posiadówek na tarasie to już nie działają na mnie dobrze... :twisted: Wtedy zamieniam sie w killera :D ;:oj

Reniu witaj ;:196
Hortensje mam ale z rabatą na razie nie działam bo najzwyczajniej się nie da i nie można się skupić przez te wstrętne owady :evil: Miałam wstawić zdjęcia ale ich najzwyczajniej nie zrobiłam bo lało i spędziłam wieczór w stajni na skrobaniu marchewki i czyszczeniu koni :D Widzisz w sumie mogłam zrobić zdjęcia jak pracuję ale co ma wisieć nie utonie ;:306 Buziolki ;:196

Cześć Aniu ;:196
Cieszę się, że wpadłaś :D Rozgość się... właśnie piję kawkę ;:304 Dziękuję Ci za tak pozytywne zdanie na temat mojego ogrodu, jest młodziutki bo ma dopiero 3 lata ale staram się żeby patrzenie na niego sprawiało mi przyjemność i radośc :D
Zaciekawiło mnie to pożegnanie z komarem :) muszę poguglować :lol: Chociaż szczerze to wątpię w jakąkolwiek skuteczność tych środków, chyba musiałabym spryskać las ;:224 Ale damy radę, może to tylko chilowy ich wysyp??? ;:219 Miłego dnia!
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Grażynko a gdzie zdjęcia ;:65
Ściskam mocno, kawa ;:304
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Miałam wstawić zdjęcia ale ich najzwyczajniej nie zrobiłam bo lało i spędziłam wieczór w stajni na skrobaniu marchewki i czyszczeniu koni :D
[/quote]

Aguś powód braku zdjęć ;:196 :D
Kawusia zawsze myślami z Tobą ;:196
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Wybaczam :wink: ;:196
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Czuję ulgę ;:196 :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”