Gosiu ...nie wiem , czy mają zbyt , a poza tym nigdy niczego przez net nie sprzedawałam ...zresztą są tam takie cuda , to gdzie mnie ...początkującej ...wciąż się uczącej na własnych błędach ?
Justynko ...będą , a jakże ...mam nawet zamiar w bieli , z niezapominajkami , albo różami ...ale czy wyjdzie mi takie cudo ...dla Oiwii .
Dziękuję Justysiu za miłe i dobre słowo

.
Robaczku/ vel Kasiulku ..

..nie powiedziała bym ,że beztalencie ...a piękny ogród , to co ...krasnoludki zrobiły ? Gustownie zaaranżowany cichy , ciepły kąt , jakim jest Twój dom ...to świerszcze Ci w prezencie dały ? Masz talent ...więc nie mów , że beztalencie jesteś ...masz to , czego nie mają inni i ...bardzo dobrze ...bo był by nudny , jak z szablonu świat ...
O ...np. nasiona Ci wschodzą ...więc już jest coś , co widać gołym okiem ...a innym , chociaż się starają ...nie udają się zasiewy ...Więc proszę Cię ...nie opowiadaj bzdur ...
Gosiu ...właśnie napisałam powyżej
Kasi ...w każdym z nas drzemie ukryty talent ...trzeba go tylko wydobyć ...o , np. co bym chciała zrobić , gdy wcześniej nie było na to czasu ...
Jadzieńko ...no , zajęcie , jak zajęcie , ale zacięcie na pewno , dziękuję za słowa uznania

...wiesz , prawdę mówiąc , to te irysy wyglądają , jakby były namalowane , niż filcowane z czesanki ...bo ja kiedyś , dawno , dawno temu lubiłam malować ...U mnie też pojawiało się i

...znikło
Gosiu od Jasia ...dziękuję ...