W cieniu brzozy cz.2
- szyszunia
- 1000p
- Od: 4 lis 2009, o 13:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: W cieniu brzozy cz.2
Twoja piwonia i serduszka już w pąkach
Piękne zdjęcia cudnych roślinek. To juz prawdziwy festiwal barw 

- aleksanderk
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2009, o 19:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halu ale u Ciebie kwitnie
Stokrotka -piękny kolor ,a piwonia lekarska już ,już - u mnie też ładne pąki .

Stokrotka -piękny kolor ,a piwonia lekarska już ,już - u mnie też ładne pąki .
-
- Od: 16 lip 2011, o 12:31
Halinko,serduszka wystartowała rzeczywiście
Omieg u mnie ma chyba za mało słońca,bo gdzie mu tam do kwitnienia
A te zawilce gajowe to ze spaceru,czy masz w ogrodzie?Ja mam,ale nie rozrastają się,jak w naturze.

Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Ładnie kwiatuchy gonią....ale czosnek juz kwiat ciagnie do góry....polece zobaczyc dzisiaj moje , fakt nie zagladałam w te lisciorki
Miłej soboty Halinko

Miłej soboty Halinko
- E@K66
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Halusia dzień dobry!!!
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Halinko wszystkie kwiaty piękne, zrobiło się tak kolorowo i wspaniale. Zawilce cudo...Piwonia już ma takie śliczne pąki, już niedługo zakwitnie 

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Hala , w ogrodzie , nowe fotki pstryka
Jest na czym ,,oko zawiesić''. Teraz już wszystko chce rosnąć i kwitnąć. Szkoda , że to co teraz kwitnie szybko zakończy. Korony może jeszcze dwa dni i po nich. 

- slila1
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
Halinko widzisz, jak pięknie wszystko zakwitło, a jeszcze niedawno martwiłaś, że masz mało kwiatów w ogrodzie. Lawenda francuska piękna, szkoda że nie wytrzymuje naszych zim.
- skorpion811-51
- Od: 21 lis 2009, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Halinko u Ciebie kwieciście moje serduszki dopiero z ziemi powyłaziły,stokrotka jak malowana
Jasnotę też posadziłam ale o srebrnych listkach.Pięknie Ci wszystko sie rozwija
Jasnotę też posadziłam ale o srebrnych listkach.Pięknie Ci wszystko sie rozwija

Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Halinko, czy te stokrotki są rzeczywiście takie ciemne, prawie czerwone, czy tak "wyszły" na zdjęciu?
- E@K66
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Witaj moja droga wpadłam na chwilkę że by cie powiadomić ze miskanty sie budzą ,juz coś zaczyna być widać,jednak jest to na razie namiastka.
-
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Halinko
Wpadam zapytać jak ta pierwiosnkowe siewy u mnie jest z 60 szt wszystkich razem 

- hala67
- Od: 1 paź 2011, o 22:12
Witam miłych gości
Olku też mnie urzeka kolor tej stokrotki. A piwonia lekarska... gdybyś wiedział jak się nią cieszę.
Mireczko serduszka i omieg rosną u mnie w nasłonecznionym miejscu. Może właśnie tego potrzebują. Zawilce gajowe rosną na działce od strony lasu, w części nieogrodzonej.
Dorotko jestem zdziwiona, że czosnek ma taki pąk. Mam nadzieję, że u Ciebie jest podobnie. Dziękuję za życzenia miłej soboty. Była udana.
Aguś z dnia na dzień coraz więcej kolorów daje nam wiosna. Cieszę się, że podobają Ci się moje zawilce.
Tadziu trzeba uwiecznić to co piękne. Nie bądź pesymistą. Cieszmy się tym co wiosna nam daje. Lada dzień będą kwitły następne.
Lideczko zmartwienia poszły precz wygoniła je wiosna. Lawenda francuska jest tak piękna, że wybaczam jej tą słabość.
Stasieńko nie martw się, że Twoje serduszki dopiero powychodziły z ziemi. Za to będą dłużej kwitły. Mam wątpliwości, czy moja roślina to jasnota, czy gajowiec żółty? Muszę czekać aż zakwitnie. Dziękuję za pochwały.
Basieńko ja również uwielbiam wszelkie kwiatowe maleństwa.
Małgorzatko tak. Stokrotki wyglądają tak jak na zdjęciu.
Ewuś witaj kobieto pracująca. Cieszę się, że miskanty już się budzą do życia.
Andrzejku cieszę się, że zajrzałaś do mnie. Mam 17 siewek pierwiosnka wyniosłego Gold Lace, 9 omszonego i sporą ilość zwykłego wyniosłego. Kandelabrowy mi nie wzeszedł.

Olku też mnie urzeka kolor tej stokrotki. A piwonia lekarska... gdybyś wiedział jak się nią cieszę.
Mireczko serduszka i omieg rosną u mnie w nasłonecznionym miejscu. Może właśnie tego potrzebują. Zawilce gajowe rosną na działce od strony lasu, w części nieogrodzonej.
Dorotko jestem zdziwiona, że czosnek ma taki pąk. Mam nadzieję, że u Ciebie jest podobnie. Dziękuję za życzenia miłej soboty. Była udana.
Aguś z dnia na dzień coraz więcej kolorów daje nam wiosna. Cieszę się, że podobają Ci się moje zawilce.
Tadziu trzeba uwiecznić to co piękne. Nie bądź pesymistą. Cieszmy się tym co wiosna nam daje. Lada dzień będą kwitły następne.
Lideczko zmartwienia poszły precz wygoniła je wiosna. Lawenda francuska jest tak piękna, że wybaczam jej tą słabość.
Stasieńko nie martw się, że Twoje serduszki dopiero powychodziły z ziemi. Za to będą dłużej kwitły. Mam wątpliwości, czy moja roślina to jasnota, czy gajowiec żółty? Muszę czekać aż zakwitnie. Dziękuję za pochwały.
Basieńko ja również uwielbiam wszelkie kwiatowe maleństwa.
Małgorzatko tak. Stokrotki wyglądają tak jak na zdjęciu.
Ewuś witaj kobieto pracująca. Cieszę się, że miskanty już się budzą do życia.
Andrzejku cieszę się, że zajrzałaś do mnie. Mam 17 siewek pierwiosnka wyniosłego Gold Lace, 9 omszonego i sporą ilość zwykłego wyniosłego. Kandelabrowy mi nie wzeszedł.
Pozdrawiam Hala