Moje Ogrodowe krople pamięci...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Moje Ogrodowe krople pamięci...

Post »

Basiu mój M ma super zdjęcie śpi na wersalce z pilotem skierowanym do telewizora i zmienia programy, bo pilot się świeci! Dzieci mu zrobiły. W ogóle ma kilka zdjęć w różnych wymyślnych pozach śpiących :;230 Basiu na wyspie Agnieszka czeka na sernik wg Twojego przepisu ;:180
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Marysiu mój ma zawsze 2-pilociki drugi do dekodera i rozwalony w fotelu (o.5m. od ekranu-32cale) ni to leży ni to siedzi poskręcany i jeszcze wałek pod plecami...ja nijak nie umiem pojąc jak on w tej pozycji "paragrafa" wytrzymuje.A jak narzeka na kregosłup :shock: ( jest po urazie, zresztą)
Ewa mój nie zasypia przed TV,chyba ta pozycja....skretu bocznego nie pozwala zasnąć ;:306
Helenko Twój sprawny w tym temacie a jak w innych??? :wink:
Elu prawda ;:108 jakie piekne mrozowe firanki miałam ;:3 to zamiast grudnika :wink: Twoje śnia mi się ;:215
leszczyna pisze:eeeee ...wiecie co...to nasienie to tak ma....mój bardzo podobnie, może dwóch w grabuli nie dzierży ale jeden zawsze pieści.....
Krysiu ;:306 i znowu pobudziłaś moje myśli kudłate....to nasienie to tak ma temat który poruszony w Różyczkowych... worek mosz nowy
Mariolka.... klon...twa ;:333
Grażynko
Basiu-to zdj z pilotami --rewelacyjne...
;:196 dzięki..ale mi sie udało ;:333
Bogusiu nawet Ciebie przywołałam, no od Twojego posta TO się zaczeło :roll:
Aniu mnie sie odkleiła literka W i ciekawe co ja z tym zrobię, ale post był ;:333 ...fajnie się czytało :;230

Pati Ty mi radochę sprawiłaś tym 1-wszym zdaniem ;:167 a
survivor26 pisze:Ślicznie u Ciebie, chyba sobie okno z Twoimi widokami na stałe otwarte w komputerze zostawię, bo u nas wstretnie :roll:
Z pilotami bym nie ingerowała, lepszy chłop z pilotem w garści niż marudzący :) U nas problemu nie ma, bo my nietelewizorowi, ja mam za wielkie króliki w głowie, żeby skupić się na jakimkolwiek filmie, a M z młodą najwyżej zasiadają każde przy osobnym kompie i oglądają swoje kucyki :)
Tylko mój jest Marudzący Mocno
Moje młodsza córka z zięciem nie maja w ogóle telewizora, nie podyskutuje się z nimi na temat seriali itp. Uważaja ze to strata czasu a M nie chce do nich jeździć, uważa ich za dziwoków :wink: a ja nie...
:wit
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34

Post »

ra_barbara pisze:Moje młodsza córka z zięciem nie maja w ogóle telewizora, :wit
To tak jak moja córka :D
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Siostra męża tez nie, ale ma laptopa.
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No moje też mają "komputra"...na szczęscie dla mnie ..rzecz jasna, ale korzystaja jak mówią...w skrajnych przypadkach, ja tam korzystam u nich ile wlezie ;:108
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Moje młodsza córka z zięciem nie maja w ogóle telewizora, nie podyskutuje się z nimi na temat seriali itp. Uważaja ze to strata czasu a M nie chce do nich jeździć, uważa ich za dziwoków a ja nie...
Basiu moich dwoje dzieci też nie ma tylko jedna córka, bo dzieci bajki oglądały. Ja mam i nawet tv N, ale to tylko po to, żeby sobie wybierać niektóre programy. Mój M cały czas przed gadaczem, a jak go zapytasz o coś co mówili to nie umie odpowiedzieć. A najbardziej wkurzają mnie reklamy, bo zawsze wrzeszczą do mnie głośno! Ale za to jestem uzależniona od tego ekraniku co obecnie przede mną jest :;230
Awatar użytkownika
Rodusik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2009, o 10:09

Post »

zdjęcia w zimowej szacie super
Pozdrawiam, Mariola
Ogród Rodusika
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36

Post »

No ale telewizyjna dyskusja ;:7 Oj tam mój ogląda telewizor ,komputer radyjko sbi i normalne radio jak wchodzę do pokoju to uciekam a on mi tłumaczy że on wszystko wie no no niby taki mądry ;:7 no i oczywiście pilot w ręku ale już z tym nie walczę nie mam siły ;:180 Tylko jak szybko wchodzę do pokoju tak jeszcze szybciej wychodzę bo tak się czuję jakbym młotem dostała w głowę ;:7 ;:108
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

..he, he ale dyskusja całą rozprawkę doktorską można napisać "pilot w ręku eM"... :;230
...mójM też zalicza sie do tych co mowią "ja nie śpię" a chrapie na cztery strony świata.. :;230
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 mar 2011, o 10:29

Post »

Emy i tak nie przebijają poprzedniej generacji.
Kiedy bezpośrednio po ślubie zamieszkaliśmy z dziadkiem mojego Ema. Urodził się syn i wstawałam 300 x noc aby karmić żarłoka. O północy dziadek "oglądał" włoski dla początkujących, o 03.00 - hiszpański dla zaawansowanych, o 04.00 norweski ............ i tak do rana. Nie było pilotów bo TV miała 2 programy ale..... ale dziadek miał dwa telewizory. Jeden ustawiony na TVP 1 a drugi na TVP 2. Kręcenie pokrętłem było tak skomplikowane ;:131
Nigdy nie pozwolił mi wyłączyć - " nie gaś, oglądam" - mamrotał przez sen. No to wychodziłam, ja wolałam spać 15 min niż uczyć się języków :lol:
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ruda2011 pisze:Emy i tak nie przebijają poprzedniej generacji.
Kiedy bezpośrednio po ślubie zamieszkaliśmy z dziadkiem mojego Ema. Urodził się syn i wstawałam 300 x noc aby karmić żarłoka. O północy dziadek "oglądał" włoski dla początkujących, o 03.00 - hiszpański dla zaawansowanych, o 04.00 norweski ............ i tak do rana. Nie było pilotów bo TV miała 2 programy ale..... ale dziadek miał dwa telewizory. Jeden ustawiony na TVP 1 a drugi na TVP 2. Kręcenie pokrętłem było tak skomplikowane ;:131
Nigdy nie pozwolił mi wyłączyć - " nie gaś, oglądam" - mamrotał przez sen. No to wychodziłam, ja wolałam spać 15 min niż uczyć się języków :lol:
Mariolko cudne! a przez sen nie próbowałaś?
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 mar 2011, o 10:29

Post »

Właśnie w ten sposób opanowałam angielski i rosyjski ;:306
Przy włoskim dziecię przestało jadać nocą i przez gówniarza mama zna tylko mizerne podstawy ;:306
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

ech...a ja tak czas marnuję przy nocnych karmieniach... muszę M namówić na porządną antenę do TV, jak zacznie łapać coś więcej niż TVN, to może i ja zostanę poliglotką :D
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Pat naziemną, naziemną TV ;:333 my ONI=M (Ufff) właśnie kończymy z C+ i od stycznia będzie tylko i nareszcie 15 programów zamiast 700 ;:63
Ja już chyba opisywałam jak M mało nie doprowadził do rozwodu, a tak b. szczerze szkoooda ;:198 To było gdy jeszcze zimowaliśmy w mieście, pojechał do M-4 sam.Tu na wsi mieliśmy Polsat, w bloku TV kablowa z internetem,a on sobie jeszcze zamówił C+...a co nie mogę mieć kaprysów-rzekł niedowidzący MP(czyt.Mocno Pie....y).Wrobili Go w taki abonament że szlag mnie chciał trafić, jakoś poodkręcałam pisząc, dzwoniąc, strasząc porypanych konsultantów, udało się zmniejszyć o połowę opłaty na 77zł.+ Polsat 39+Kablowa 49.Ot co narobił.Teleman z jednym okiem i do tego chorym ;:161 ;:188 ....przy naszych skąpych dochodach!Udało mi się zięcia namówić by wziął osprzęt wraz z abonamentem Polsatu, Kablową musieliśmy trzymać nie dało się zerwać umowy przed czasem.Przez 6 długich miesięcy w bloku namiętnie wgapiał sie w pudło średnio 20 godzin/dobę.Ja zamknęłam się z laptopem w blokowej "izolatce" powierzchnia użytkowa...jakieś 4m.2.robiąc szydełkiem aniołki, które słuchały moich wynurzeń i ocierały moje łzy ;:145 Dobrze że nie zgupłam ;:108

Zmieniam temat bo ciśnienie wzrasta i z Marysią będe szukac leków ...na całe zło...
Ja gdy osiedliśmy na wsi miałam maaaarzenie...dużo czasuuu (miało być :D ) nabrałam poradników od córki, instrument dostałam strunowy a jakże ;:173 gitara basowa ;:173 potem zakupiłam laptop iii.... dopiero ruszyłam z nauką ;:74 później poradniki ogrodowe wyparły naukę gry na gitarze, gitara wisi sobie od X lat na ścianie werandy, czasem ktoś nastroi i pogra, ja chwyty połapałam ale nawet "wlazł kotek..." nigdy nie zagrałam ;:131 a miało być... "gdybym miał gitarę...." ;:306

jak ładnie ozdabia werandę ;:224
Obrazek
Na podlodze leżą dębowe dechy sprzed 2-lat juz podeschnięte...mam marzenie by ułożyć jakiś parkiet...cy cóśśś ;:7
W lewym dolnym rogu stoi ...rurecka z lasu, z której zrobie pułapkę na krety ;:215 ;:304
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Oj Basiu nawet nie przypuszczałam, że ktoś może mieć tyle problemów z telewizorem :uszy
Prawie się popłakałam widząc Cię w tej izolatce z rzędem aniołków skropionych łzami ;:145
Przyszłe działania widzę związane z tym miejscem i myśl o przeprowadzce zeszła na dalszym tor, a swoją drogą jak Ty te dechy na parkiet chcesz pociąć? ;:oj
Miłego dnia!
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”