Pat naziemną, naziemną TV

my
ONI=M (Ufff) właśnie kończymy z C+ i od stycznia będzie tylko i nareszcie 15 programów zamiast 700
Ja już chyba opisywałam jak M mało nie doprowadził do rozwodu, a tak b. szczerze szkoooda

To było gdy jeszcze zimowaliśmy w mieście, pojechał do M-4 sam.Tu na wsi mieliśmy Polsat, w bloku TV kablowa z internetem,a on sobie jeszcze zamówił C+...a co nie mogę mieć kaprysów-rzekł niedowidzący MP(czyt.Mocno Pie....y).Wrobili Go w taki abonament że szlag mnie chciał trafić, jakoś poodkręcałam pisząc, dzwoniąc, strasząc porypanych konsultantów, udało się zmniejszyć o połowę opłaty na 77zł.+ Polsat 39+Kablowa 49.Ot co narobił.Teleman z jednym okiem i do tego chorym

....przy naszych skąpych dochodach!Udało mi się zięcia namówić by wziął osprzęt wraz z abonamentem Polsatu, Kablową musieliśmy trzymać nie dało się zerwać umowy przed czasem.Przez 6 długich miesięcy w bloku namiętnie wgapiał sie w pudło średnio 20 godzin/dobę.Ja zamknęłam się z laptopem w blokowej "izolatce" powierzchnia użytkowa...jakieś 4m.2.robiąc szydełkiem aniołki, które słuchały moich wynurzeń i ocierały moje łzy

Dobrze że nie zgupłam
Zmieniam temat bo ciśnienie wzrasta i z
Marysią będe szukac leków ...na całe zło...
Ja gdy osiedliśmy na wsi miałam maaaarzenie...dużo czasuuu (miało być

) nabrałam poradników od córki, instrument dostałam strunowy a jakże
gitara basowa 
potem zakupiłam laptop iii.... dopiero ruszyłam z nauką

później poradniki ogrodowe wyparły naukę gry na gitarze, gitara wisi sobie od X lat na ścianie werandy, czasem ktoś nastroi i pogra, ja chwyty połapałam ale nawet "wlazł kotek..." nigdy nie zagrałam

a miało być... "gdybym miał gitarę...."
jak ładnie ozdabia werandę

Na podlodze leżą dębowe dechy sprzed 2-lat juz podeschnięte...mam marzenie by ułożyć jakiś parkiet...cy cóśśś

W lewym dolnym rogu stoi ...rurecka z lasu, z której zrobie pułapkę na krety