Aguś, trafiłaś w 10-tkęAGNESS pisze:Edytko przesłodki jest ten Twój bielutki kwiatuszek...... wyobrażam jak bardzo pomaga Ci w pracach ogrodowych![]()

pyszczka nie należy do najprostszych. Ostatecznie pysk cały, ale smycz się załapała

Ponadto, kiedy przycinałam trawy moje kudłate postanowiło pomóc pani i zabrało się za sąsiadującą hortensję

Coś czuję, że będziemy mieli ciekawie

Pomimo lekkiego przeziębienia w wolnych chwilach wyłażę do ogrodu i robię porządki. Nie mogę sobie tego odmówić

Janinko, piesek kupiony został z myślą o wszystkich dzieciach (i nie tylko

Aage, Wandziu Snowky wymiziany i wyprzytulany

Gosiu - Margo2, na pewno nudzić się u nas nie można

Aniu - Wielkakulko - bo to taki piesek dla dziewczynek: uwielbia pieszczoty, można go nosić na rękach, nie potrzebuje zbyt długich spacerów i trzeba go codziennie czesać

Annes77 - ja następne wysiewy zrobię za parę dni bo podobno dziś i jutro są dni niekorzystne dla prac ogrodniczych

Misiu53, mój piesio też by się zapewne ucieszył z takiego towarzystwa. Ja jednak nie czuję się gotowa na to. Może kiedyś. Z tym, że chyba jednak brałabym psa tej samej rasy

Marysiu - Mufko - dobrze, że wiosna przyszła w tym roku wcześniej, bo zaczęłam przemyśliwać nad zmianą klimatu