Moje domowe i balkonowe

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Wiktoria_W
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2011, o 03:14
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moje domowe i balkonowe

Post »

Adamie - dziękuję ;:196 .
Lidko - no, to myślę, że całkiem przyjemne masz sny :) - dobrze, że o roślinkach, a nie jakieś koszmary :wink: .
Miłego dnia, Wiktoria
Dom w odcieniach zieleni
Poszukuję
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wiktorio, ja nieraz też łapię się na tym, że kompletnie brak mi weny, żeby sklecić coś w miarę sensownego w czytanym temacie, choć przeważnie czytam wszystkie, w których pisuję.
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

He he ale jak się budzę to jej nie ma !!!!
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Anjja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2010, o 20:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jakie przetwory tym razem robisz... ja mam ochotę na małe ostre papryczki nadziewane fetą... fetę i oliwę już kupiłam... ale papryczek nie mogę spotkać :(
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Awatar użytkownika
Wiktoria_W
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Urządziłam sobie właśnie niedzielne popołudnie na świeżym powietrzu, to znaczy pojechałam na jarmark spotkać się ze znajomymi, a po cichu po to, żeby kupić doniczkę. Niestety w tym roku pana z doniczkami nie było :( , więc pozostało mi tylko spotkanie towarzyskie.
Rapunzel - z brakiem weny, to jest istny horror. Jeśli trwa jeden dzień, to nic się nie dzieje; gorzej - jeśli po trzech dniach nadal nie wiadomo co i jak napisać :wink: .
Lidko - rozumiem Cię doskonale. Też czasem żałuję, że się obudziłam, bo w śnie było tyle zieleni lub innych pięknych rzeczy :) . Dużo gorzej, kiedy w nocy "przerabia" się to samo, co działo się w dzień, tylko jeszcze bardziej intensywnie :? .
Anjju - dziś już luzik - wczoraj się bawiłam (do czwartej nad ranem). Ze słoikowych robiłam pesto i czerwoną kapustę, a z butelkowych - drugi etap orzechówki :) . A te Twoje papryczki brzmią bardzo smakowicie ;:108 .
Miłego dnia, Wiktoria
Dom w odcieniach zieleni
Poszukuję
Awatar użytkownika
Anjja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Na pesto i orzechówkę to się chyba wbije do Ciebie :tan a Ty do mnie na papryczki (o ile je dostanę) :wink:
na co innego zapraszam ;:136
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Awatar użytkownika
Wiktoria_W
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zapraszam ;:108 . Tylko pewnie musiałybyśmy się spotkać dwa razy, bo czytałam, że pesto może leżeć do pół roku (ale pewnie na tyle mu nie pozwolę :wink: ), a orzechówka przynajmniej pół roku :) .
Na papryczki - bardzo chętnie :) mniam, mniam :) .
Miłego dnia, Wiktoria
Dom w odcieniach zieleni
Poszukuję
Awatar użytkownika
Anjja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

dwa razy to akurat... raz u mnie raz u Ciebie :;230
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Awatar użytkownika
Jatra
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 22:01
Kontakt:

Post »

:wit
Wiktorio ja tez często czekam na korzonki u fiołków zaglądam podglądam czasem zapomnę .Ale się opłaca poczekać ;:108
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wiktorio, sny o zieleni? :roll: Uff, nawet miałam ochotę kiedyś napomknąć o tym, że śnią mi się nieraz roślinki, ale uznałam, że ktoś mógłby mnie uznać za nieco pokręconą :roll: No ale skoro nie jestem odosobnionym przypadkiem czuję się spokojniejsza :)
Mnie się często śni, że jestem w samochodzie i z różnych dziwnych powodów muszę zacząć kierować i okazuje się, że robię to świetnie, choć w rzeczywistości nie mam prawa jazdy i ochoty go robić, a prowadzić też nie umiem. :lol:
Awatar użytkownika
Stokrotkania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 maja 2011, o 12:50
Kontakt:

Post »

I ja się cieszę, że nie tylko mi śnią się zielone... ostatnio w śnie M obudziłam, że ma wstać szybko, bo mi się kwiatek na tapczan przewrócił i szybko muszę go pozbierać, ba nawet zapaliłam światło... :;230
Do dziś się z tego ze mnie nabija..
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

O tak później ręce bolą i nogi a zmęczony człowiek !!!!!!
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Wiktoria_W
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jatro - ja wczoraj wyszłam na kilka godzin i wydaje mi się, że przez ten czas korzonki mooocno urosły :wink: .
Rapunzel - to może faktycznie drzemią w Tobie talenty mistrza kierownicy :) ? Może warto zmierzyć się z kursem prawka?
Mi, niestety przeważnie śnią się sytuacje, w których popełniłam jakąś gafę lub coś podobnego. I oczywiście we śnie zaraz potem popełniam kolejną, jeszcze większą, a rano muszę długo myśleć, żeby oddzielić to, co rzeczywiste, od tego, co narozrabiałam w śnie :( . Roślinki śnią mi się przeważnie, kiedy wcześniej przeglądam ofertę jakiegoś sklepu internetowego na drugim końcu świata, a tam rzeczy, o których u nas mogę tylko pomarzyć ;:108 .
Stokrotkaniu - nieźle :lol: . Nie ma to jak takie realistyczne sny :) .
Lidko - masz stuprocentową rację :) .

Dziś trochę jesieni - ostatnie maliny na balkonie i widok na ogródek sąsiadów:
Obrazek Obrazek
I ponownie zapączkowana chirita:
Obrazek
Miłego dnia, Wiktoria
Dom w odcieniach zieleni
Poszukuję
Awatar użytkownika
nowika
200p
200p
Od: 3 lip 2011, o 16:11

Post »

No niestety jesień zbliża się wielkimi krokami , ale tez ma swoje uroki.
chirita fajny ma domek !
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wracając jeszcze do snów kiedyś dawniej nagminnie mi się śniło, że znalazłam się znowu w liceum np na lekcji matematyki i absolutnie nie miałam pojęcia, co było zadane :;230
Pomijam już sny, kiedy to znalazłam się w szkole w piżamie, ale to podobno śni się ludziom dość często :)
Co do mistrza kierownicy w moim wydaniu, to raczej nie najlepszy wzrok i słaba podzielność uwagi jakoś mnie powstrzymują przed tak szalonym krokiem jak kurs prawa jazdy.

Wiktorio, chirita ma doniczkę w bardzo podobne listki, świetny pomysł :)
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”