Stasiu tak dawno mnie tu nie było wybaczysz mi?
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku- niech wszystko układa się po Twojej myśli, spotykaj tylko ludzi szczerych i dobrych, trzymaj się w zdrowiu i bądź kochana przez tych, których Ty darzysz miłością
Witajcie kochani w Nowym Roku. Tosiu Stasia balowała na białej
sali to już nie te lata żeby balować teraz oddajemy sale balowe młodym .
Paulinko wybaczam i czekam na Twój obiecany wiosenny wątek z Twoim ogrodem. Jeszcze raz wszystkim dziękuję za życzenia które bardzo podtrzymują na duchu
Stasiu nie wiem jak to zrobiłam,bo zawsze po cichutku podglądałam Twój wątek,aż gdzieś mi się zawieruszył,więc teraz sobie zaznaczam i życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU
Fajna ta odętka Dostałam jesienią sadzoneczkę i jestem bardzo ciekawa,czy będzie jej u mnie dobrze
Stasiu myślę że Miecia dla wszystkich Staś życzy zielonej zabawy bo wszystkie to lubimy
nasze ogrody to najpiękniejsze sale Na pewno tych sal nie oddamy młodym bo
sami ich nie zechcą.
Mieciu oj lubię kwiaty i to bardzo i pracę przy nich tylko sił nie zawsze starcza.
Ewuniu nic nie szkodzi że gdzieś Ci się zagubiłam najważniejsze że się odnalazłam
A jakie to będą te nowe róże? Rabatowe,pnące? No opowiadaj Ja lubię wszystko co takie ciemne że prawie czarne, no i mam ciężko z tymi kwiatami. Ale upatrzyłam pięknego irysa' black night' i wiem że muszę go mieć.Każdy kolor w ogrodzie dozwolony
Róże wielkokwiatowe były śliczne na obrazku, kupiłam na allegro może będą takie jak
zamówiłam ,gdzieś w moim wątku są nazwy bo ja na pamięć ani rusz nie pamiętam
a irysa gdzie upatrzyłaś może u mnie bo nie wiem ale ze mnie gapa przecież
Ty już masz wątek już lecę do Ciebie
Nie gdzieś w sklepie wysyłkowym.Stasiu ja to już powoli zaczynam przygotowania do mojego ogródka.I jestem na dobrej drodze, nawet wątek założyłam Lichy bo lichy ale zawsze to krok do przodu A kolor tych róż? Pewnie czerwone?