Arletko miłego nowego tygodnia i przykro że padła ci dracenka ja dzisiaj pożegnałam dwie sadzonki h.lisa nie rozumiem 3 miałam w doniczce jedna jeszcze siedziała i sie ukorzeniała i dzisiaj patrzę a tu dwie opadły z liści i czarne ...a ta jedna ładna ..ta sama dosniczka tyle samo wody a tu taka przykra niespodzianka
Dzisiaj poszłam odwiedzić moja Rosiczkę na parapecie i....... albo mi urosła, albo mi się cuś na ślepia rzuciło, bo jakby większa się wydaje! Dwa razy większa. A może to tylko jakieś dziwne omamy (o! mamy!) ?
Rysiu coś takiego mam w doniczce i też w sumie częściej bo ze dwa razy w tygodniu je zraszam, a o dracenie już zapomniałam
Aniu no właśnie chciałam pytać czy to takie kwiatki czy listki takie najpierw się robią Peperomka jak się rozrośnie to z chęcią się podzielę, przypomnij się na wiosnę lub jak zobaczysz że się rozrosła a aptenia też mi chyba wolno rośnie
Renatko
Celinko za draceną bardzo nie rozpaczam, bo i miejsca brak, ale przykro czytać o Twojej hoi
Elu-tija jak jeszcze coś zostało to częstuj się proszę i Tobie także życzę miłego tygodnia
Elciu no wiem, że to Twoje ulubione roślinki, ale ja to jakoś lekko przebolałam.
Krysiu to super ciekawe kiedy moja tak się powiększy A powiem Ci co dziś widziałam tylko nie pamiętam gdzie czy w OBI czy LM była karteczka z napisem "proszę nie dotykać roślin owadożernych - gryzą"
No ubawiłam się dziś troszkę w tych sklepach w obi natomiast widziałam miniaturkę storczyka za 44,99 myślałam że padnę ze śmiechu bo jeszcze taka wymarniała była że na pewno im ją ktoś kupi za tą cenę Za to w kauflandzie wyczaiłam cudeńko