Nareszcie bez przymrozku Kolejne próby wysyłania zdjęć nie udane Zapowiada się niezły dzionek...ale trzeba będzie lać. Wczoraj w Gdańsku padało a u mnie nic!!!!
Izo wyściób nosek z domu i popstrykaj trochę foteczek, dziś takie piekne słonko od rana
Muszę zostawić ślad w Twoim watku bo mi zanika jakoś , zaległości juz prawie nadrobiłam. I tą nazwę na M tez pierwszy raz slyszę
Ps. U mnie lekko padało w czwartek (okolice Auchan )
Iza, w Gdańsku to tylko tak padało, jakby ksiądz kropidłem pokropił, a wiatr zaraz to skutecznie osuszył.
I było to już przedwczoraj. Też włączyłam wycieraczki, kiedy wracałam do domu .
Właśnie przed chwilą próbowałam wstawić Ci fotkę z fotosika z Twojego ogrodu sprzed roku i napisało mi, że wybrana strona (Fotosik.pl) nie istnieje.
I co z naszymi fotkami.
Kochani padało nad naszym nowym stadionem pewnie trochę się mniej kurzy. A u mnie z kropidła tak że nawet chodnik się nie zmoczył.
Olu właśnie nie mogę wstawiać fotek i nie wiem dlaczego Przecież byłam grzeczna a nie mogę się niczym pochwalić! A zaległości robią się czasem w tempie błyskawicznym i pewnie każda bedzie ich miała coraz więcej[ w zależności od pogody]
Będę próbowała ale teraz muszę zmykać. Kiedyś już tak było z foto i może to przejściowe kłopoty bo jak sobie pomyślę o wdrażaniu do nowego systemu to już mi się nie chce...
Będzie jpotrzebny jakiś dobry instruktor
Iza, Fotosik już działa, zobacz.
Pamiętasz, to Twój Wilczomlecz - u Ciebie.
Mój się też przyjął, tylko teraz nie mam jeszcze jego fotki. Czekam, aż podrośnie.
Witam U mnie też sucho jak w popielniku...Piękne kwiecie ci się z torby wysypało A chodnik - mistrzostwo świata. Przyjrzałam się nieopatrznie swojemu- słabiutko