Asiu,chodzi Ci o książkę Róże Pachnące? można poczytać i pooglądać a pamiętając letni zapach róż wyobrazić sobie
Różyczki planuje dać do donic w tym roku i na taras
Ja dałam do gruntu. I okazało się, że w każdej doniczce są po 4 sadzonki .
No i w normalnej ziemi poszły znacznie do góry i zmienił się całkowicie kształt kwiatu. Będę podglądać jak będzie u Ciebie.
Asiu,ja w tym roku zaryzykuję i moje dam do donic.Jak przeżyją i rozrosną się,wzmocnią to dam do gruntu.
A tymczasem-za oknem mrozik - minus 6,słońce a na moim stoliku wiosna.Nie sposób przejść obojętnie koło tych różyczek
Białe-
delikatnie różowe
koralowe
hiacynty już przekwitają ale jak wchodzę do domu to jeszcze wita mnie ich zapach
Aszko takie piękności pokazujesz, ze nie można się oderwać Wszystkie te róże są bajeczne i świetny pomysł z pokazywaniem ich kolorami Ja jestem zauroczona na całego tymi o odcieniach moreli, brzoskwini i pomarańczy.....dosłownie zaczarowały mnie Teraz poszukuję tych kolorków a po Twojej ostatniej prezentacji jeszcze kilka doszło do listy
Na pożegnanie róże- od najjaśniejszej do najciemniejszej.Obawiam się,że niektóre mogą się powtarzać.Granica między kolorami jest płynna Amelia Reinassance
Martha namierzona i wpisana do zakupu tylko jeszcze muszę jej godne miejsce znaleźć, inne też cudne, co niektóre już mam inne może będą. Miałam kupić Madam Pierre Oger a wybrałam Madam Knorr ciekawe czy dobrze wybrałam.