Ogrodowe marzenia
- EwkaEs
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogrodowe marzenia
Zeniu-poszła!Poza tym u Zyty zima pełną gębą.
- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Ewuniu..no to fajnie. Mam nadzieję że to nic groźnego, ale zawsze pewniej pod okiem lekarza. 

- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zytko co tam u Ciebie, jak po wizycie u lekarza, mam nadzieję że to nic poważnego.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
ZYTKO mam nadzieję ,że czujesz się dobrze . Ta zima mogłaby już sobie odejść
. Fajne stołóweczki mają gdzie sobie podjeść skrzydlaci braciszkowie

- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Zyta...i jak u lekarza? mam nadzieję że to nic poważnego..... 

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
WITAJ ZYTO
Życzę dużo, dużo zdrowia.

Życzę dużo, dużo zdrowia.
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zytuś, mam nadzieję, że byłaś u lekarza!! Zdrówka Ci życzę

- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Zyto
jestem pełna nadzieji ...dziękuję że byłaś u mnie w wątku i potwierdziłaś że uda się ta łopatologia... 

- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Witam moich przesympatycznych Gości
Misiu, Iguś, Kasiu
Dziękuje za odwiedziny i troskę o moje zdrowie. Zaliczyłam wizytę lekarska, mam skierowanie do Poradni Chirurgii Naczyniowej i na badania specjalistyczne których niestety w powiecie nie robią, byłam tak zaskoczona diagnozą moich nóg że nie zapytałam gdzie takie badania wykonują (zator w żyłach jest nadal i grozi nawet śmiercią) takie badania wykonuje Lublin i Szpital Papieski. Zaaplikowane leki w składzie posiadają 95% alkoholu więc proszę nie opuszczajcie mnie gdy się uzależnię w tej kwestii.
Joluś
U nas też już cieplutko, śnieg znika błyskawicznie a ja Cieszę się że spotkałam w ubiegłym roku Ciebie taką serdeczną Osóbkę
Ewuś
Na środę t.j. 9 lutego mam wyznaczoną kontrolną Gastroskopię która wiąże się na pewno z jednodniowym pobytem w szpitalu. O tym czy mnie zostawią na dłużej zdecyduje Ordynator.
Zeniu, Jadziu, Grażynko, Krysiu
Mam zawroty głowy jakby zmartwień brakowało, z tego powodu krócej przesiaduje przed komputerem.
śledzę Wasze wątki: Zeni - Ciemierniki, Jadzi pięknie oprawione fotki lata, Grażynki - hiacynty różowe pachnące a Krysi gama tulipanów ten fileciki wzdłuż ścieżki to goryczki Krysiu?
Moniś miło mi że znowu Jesteś
Zapewne sople lodowe które Prezentowałaś - roztopiły się.
W ogrodzie mniej śniegu? który Pawełkowi sprawiał tyle radości.
Pawełek już zdrowy?
Misiu
U mnie też już co nieco kwitnie... dla Odwiedzających

Misiu, Iguś, Kasiu

Dziękuje za odwiedziny i troskę o moje zdrowie. Zaliczyłam wizytę lekarska, mam skierowanie do Poradni Chirurgii Naczyniowej i na badania specjalistyczne których niestety w powiecie nie robią, byłam tak zaskoczona diagnozą moich nóg że nie zapytałam gdzie takie badania wykonują (zator w żyłach jest nadal i grozi nawet śmiercią) takie badania wykonuje Lublin i Szpital Papieski. Zaaplikowane leki w składzie posiadają 95% alkoholu więc proszę nie opuszczajcie mnie gdy się uzależnię w tej kwestii.
Joluś

U nas też już cieplutko, śnieg znika błyskawicznie a ja Cieszę się że spotkałam w ubiegłym roku Ciebie taką serdeczną Osóbkę

Ewuś

Na środę t.j. 9 lutego mam wyznaczoną kontrolną Gastroskopię która wiąże się na pewno z jednodniowym pobytem w szpitalu. O tym czy mnie zostawią na dłużej zdecyduje Ordynator.
Fasolnika chińskiego mam dla Ciebie odłożonego, jako gratis proponuję proponuje tyczkową fioletową to szparagówka bez-łykowa - smaczna, nasion jej mam więcej niż potrzebuję.EwkaEs pisze:Kupiłam nasiona fasoli tycznych szparagówka szeroka żółta,wąska zielona,fioletowa i czerwona biało nakrapiana,dojrzewają sukcesywnie małymi partiami.Nie oparłam się nasionom pysznogłówki,ma to być mieszanka dwu różnych czerwonych oraz fioletowej.Fasolnika chińskiego takiego jaki miała Zyta nie mieli i nie mają.
Zeniu, Jadziu, Grażynko, Krysiu

Mam zawroty głowy jakby zmartwień brakowało, z tego powodu krócej przesiaduje przed komputerem.
śledzę Wasze wątki: Zeni - Ciemierniki, Jadzi pięknie oprawione fotki lata, Grażynki - hiacynty różowe pachnące a Krysi gama tulipanów ten fileciki wzdłuż ścieżki to goryczki Krysiu?
Moniś miło mi że znowu Jesteś

Zapewne sople lodowe które Prezentowałaś - roztopiły się.
W ogrodzie mniej śniegu? który Pawełkowi sprawiał tyle radości.
Pawełek już zdrowy?

Misiu

U mnie też już co nieco kwitnie... dla Odwiedzających

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Witaj Zytuś
Widzę, że Twoje domowa wiosenka już w walentynkowych klimatach
Mój kupiony w kwiaciarni hiacynt wytrwał raptem 2 dni
pewnie był przemrożony, tak więc wiosna w domu przeminęła szybko
całe szczęście, że chociaż storczyki robią dobrą robotę 

Widzę, że Twoje domowa wiosenka już w walentynkowych klimatach

Mój kupiony w kwiaciarni hiacynt wytrwał raptem 2 dni

- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Witaj Zyto i już nam nie choruj proszę!Za fioletową szparagówkę z góry w imieniu braciszków dziękuję,dadzą mi na wynos jak dojrzeje.Szukam im jeszcze jaśka ,groszku cukrowego i bobu na siew,ale z pewnością wiosną będzie do dostania,byłam tylko w jednym małym sklepie z nasionami(tym na Kościuszki),najbliższym pracy,wyrwałam się w przerwie między turami egzaminów.I jeszcze tam nie było tegorocznej dostawy.
Widzę,że skrzydłokwiat już z walentynkowym serduszkiem awansem?

Widzę,że skrzydłokwiat już z walentynkowym serduszkiem awansem?

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
ZYTKO Twój przepisik na chlebuś pszedł dalej a ja jeszcze nie wypróbowałam . Fajnie kwitnie skrzedłokwiat a u mnie na razie same listki
Dbaj o zdrówko kochana 

- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Witaj Elu
Super sprawa, truskawki czyste bez obróbki, po zbiorach pędy rozłogowe łatwo jest usunąć.
Jedna wada białej Agro-włókniny to że światło się przez nią dostaje i chwasty wschodzą ale po jakim czasie znikają.
Skrzydłokwiat z przed trzech lat tak z tym
serduchem stoi... i strzegę go najlepiej jak potrafię. Mam tylko takie
które dostałam od najbliższej osoby memu sercu.
Od Admina Forum na
już nie mam co liczyć. Obserwuję wręczenia serduch na forum my jesteśmy już na takie SER
DUCHO za stare bo to jest Nagroda dla Młodych Formowiczów którzy jak burza wchodzą na forum i najczęściej zaraz tak szybko jak wchodzą znikają.
Noszę się z zamiarem zapytania Admina odnośnie tej kwestii gdyż do końca takiego zdążenia nie rozumie. Czytałam chyba dwa lata temu zapytanie jollla500 - Odpowiedziano Jej że cierpliwości - zostanie doceniona i została z czego się ciesze.
Zapytam jeszcze nieśmiało: - od kogo Dostałaś taką piękną różyczkę różową?
Buziaczki dla Ciebie też zasłużone SER
DUCHO - proszę przyjmij.
Jadziuś Kochana Witaj
Zauważyłam że śmigasz po zaprzyjaźnionych wątkach a w Swoim byłaś ostatnio w święto...
Jutro jadę do Zamościa na coroczny Bal Karnawałowy z Firmy SYNGENTA To Firma która z naszym gospodarstwem współpracuje.
W środę znowuż do Zamościa ale w mniej komfortowe miejsce bo do Szpitala.

Eksperymentowałam 5 grudnia 2009r. Sadząc truskawki na Agro-włókninie kol białego z odzysku z nakrywania buraków cukrowych, W maju ubiegłego roku jedliśmy dorodne truskawki.elsi pisze:przygotowywałam na łączce miejsce pod truskawki, bez chemii, mam nadzieję skutecznie
Mam zamiar latem skopać pod agromatą, dodać kompost, naciąć otwory w macie i posadzić truskawki,
Super sprawa, truskawki czyste bez obróbki, po zbiorach pędy rozłogowe łatwo jest usunąć.
Jedna wada białej Agro-włókniny to że światło się przez nią dostaje i chwasty wschodzą ale po jakim czasie znikają.
Ewuś

Od Admina Forum na

Noszę się z zamiarem zapytania Admina odnośnie tej kwestii gdyż do końca takiego zdążenia nie rozumie. Czytałam chyba dwa lata temu zapytanie jollla500 - Odpowiedziano Jej że cierpliwości - zostanie doceniona i została z czego się ciesze.
Zapytam jeszcze nieśmiało: - od kogo Dostałaś taką piękną różyczkę różową?
Buziaczki dla Ciebie też zasłużone SER

Jadziuś Kochana Witaj

Zauważyłam że śmigasz po zaprzyjaźnionych wątkach a w Swoim byłaś ostatnio w święto...

Jutro jadę do Zamościa na coroczny Bal Karnawałowy z Firmy SYNGENTA To Firma która z naszym gospodarstwem współpracuje.
W środę znowuż do Zamościa ale w mniej komfortowe miejsce bo do Szpitala.
Takie obrazki pachną latem .....ech oby zima szybko poszła w zapomnienie 

Zamiast mercedesa kupa zielska
Porażka nie wchodzi w rachubę (?). Herkules Poirot nigdy nie przegrywa.
Porażka nie wchodzi w rachubę (?). Herkules Poirot nigdy nie przegrywa.
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Zytko jesteś wielka
, chodzi mi o Twoją wypowiedź.Ja przyznaję Ci