Skromny ogród Joli - 2009r cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Witaj Joluś :D , ja wpadam na sekundkę.. :lol: , obejrzałem nowe fotki i jak zawsze ślicznie :lol: :D , piwonia cudo :P . Mam pytanie , czym Ty wydłubałas ten otwór na roślinke w pniaczku... ? ... :roll: , bo ja nie wiem czym.. , już sie namordowałem... :roll: . Nakupiłem roślinek , widziałem tez portulatkę , ae nie była za specjalna.. , ja sanwitalię miałem w tamtym roku przpiękną do mrozów.. , ale teraz kupiłem 2 sadzonki jakieś chore , klapnięte... :( , maja podgnite pędy chyba u podstawy... :cry: .

Pozdrawiam :)
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

tomko34 pisze:EEEE ,to damy rade. :lol:
hehe jak mi się spodoba to zostanę dłużej ................muszę uciekać :wink: dobranoc
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
Awatar użytkownika
tomko34
1000p
1000p
Od: 31 mar 2009, o 21:07

Post »

Artur ,to ty facet ,kobiety się pytasz czym dziurke wydłubać w pniaczku,wstydź się :wink:
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

;:112 ;:112 ;:112 Tomku to jak ja teraz usnę :roll:

Tulipanku odpowiem Ci jutro :wink:
Awatar użytkownika
tomko34
1000p
1000p

Post »

Teraz ?,do północy daleko.Jutro sobota :idea:
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

tomko34 pisze:Artur ,to ty facet ,kobiety się pytasz czym dziurke wydłubać w pniaczku,wstydź się :wink:
;:99 ;:99 ;:99
To ja już słowem sie nieodezwe... ;:169 ;:104 :lol: , pytałem sie nawet taty i niewie... :shock: :oops: . Nie mam takiego narzędzia rzeźbiarskiego co sie młotkiem puka w to i struga.. , nie wiem czym... :roll:

Mam takiego fajnego pniaczka.. , twardy strasznie... , dębowy..... :shock: :roll:
Awatar użytkownika
tomko34
1000p
1000p

Post »

Artur to był żart,nie bierz do siebie.Chodzi ci na pewno o dłuto,kup :!: przyda się w przyszłości,jest jeszcze wiertarka,siekiera itd itp,tylko trzeba uważać i krzywdy Sobie i innym nie zrobić
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Nie no wiem :lol: , nie mam sie o co gniewać :lol: . No właśnie dłuto.... , no to poszukam jutro w sklepie :D :lol: . Wiertarka , jest... , siekiera tez... :lol: . Ciciałbym jeszcze zrobić dciuchcie z pniaczkow z 3 wagonami... :shock: , wiem juz jak... :oops: :lol: , podpatrzyłem coś tam na fotce jakiejś , kidyś u Ciebie... :oops: :lol: .
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Jola, u Ciebie nawet jak zdjęć nie ma jest super :!: Uśmiałem się do łez ;:1
Zetnij ten kwiatostan czosnku, jeśli go jeszcze burza nie złamała. Po co osłabiać cebulę (drobnieją).
Dobrze, że mam kota a nie psa. On się załatwia tylko w żwirku i jeszcze mi nic nie popsuł na ogrodzie. Gorzej było zimą, bo obgryzał i zrzucał wszystkie kwiatki w doniczkach. A mówi się, że koty mięsożerne :lol:
Awatar użytkownika
tomko34
1000p
1000p

Post »

No to powodzenia ,to następnym razem będziemy zwiedzać OB u Ciebie a nie w Chicago :D oczywiście było to do Artura,już nie zaśmiecam
evluk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2008, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Jolu mam nadzieję, że jedziesz wypoczywać?
A tak naprawdę to na urlopie nawet od roślin nie można odpocząć :wink:
To się chyba nazywa: natręctwo myśli ....... :lol: :lol:
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Witaj, Joluś :) Tak ponuro, jak pokazałaś na zdjęciu, było u mnie całe popołudnie...w nocy porządnie popadało i jest chłodno. Miłego dnia Ci życzę :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

tomko34 pisze:Artur ,to ty facet ,kobiety się pytasz czym dziurke wydłubać w pniaczku,wstydź się :wink:
I tak jak mówiłam Tomku nie mogłam usnąć ;:112 Zmieniłeś avatarek i dziś zgłupiałam czy To Ty czy jakiś inny Tomek hi hi obecny lepiej mi się podoba :lol:
Ale przecież to nie Twoja wina Tulipanku, czasami tak jest trzeba pożartować :roll: chyba się nie gniewasz na Tomka :?

Tulipanku tak jak pisze Tomek do tego jest potrzebne dłuto i młotek ja się męczyłam kilka dobrych dni jedynie przy ostatnim M pokazał mi że można szybciej zrobić otwór za pomocą wiertarki i wiertła przeznaczonego do drewna :roll: lepiej późno niż wcale :? skoro masz twardsze drewno to najlepszy byłaby metoda z wiertarką :lol:

Tulipanku chyba o ten pociąg Ci chodzi :roll: czy ten w oddali :wink: Obrazek

Jacku milo mi że tak myślisz :lol: dziękuję ;:168 zrobię tak jak radzisz obetnę czosnek....a co do zwierząt to ja je lubię mimo że trochę :roll: robią szkód...nie wspomnę o zimie ale moich sadzonek ucierpiało....denerwowałam się i teraz wiem że nie potrzebnie bo i tak padły ;:112
Ewuś jadę w określonym celu ale przy okazji na pewno trochę wypocznę ;:109 natręctwo myśli związane z roślinami to chyba wszystkim ogrodnikom towarzyszy :;230

Monisiu dzisiaj nadal jest tak ponuro i lada moment zacznie padać :roll: wczoraj dostałam od Asi roślinki i nie miałam jak posadzić lało cały dzień :? dzisiaj nawet jak będzie padać muszę wyjść do ogrodu ;:109 również życzę miłego dnia Tobie i wszystkim odwiedzającym
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

Doczytałam że wyjeżdżasz..... :( buuuu....wracaj szybko :lol:
ale się usmiałam teraz czytając jak Tomek "myślał".....hihihihi
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
tomko34
1000p
1000p

Post »

Hej dziewczyny,a co ja takiego myślałem ;:135 .Jola ,a no zmieniłem,awansowałem ,to nie będę z gołąbkami tutaj biegał,a Artur mieszka 25 km ode mnie to jak sobie nie poradzi to wezmę go na szkołę wiercenia w dziurce :lol: ,pozdrawiam ,zaraz uciekam do ogrodu powsadzać nowe roślinki.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”