Udało mi się uchwycić jak śnieg padał.Myślałam,że wieczorem to nic nie wyjdzie.

Niestety dużo śniegu stopniało,teraz leżą resztki.Na ulicach sucho i z przymrozkami.
Dobrze i niezbyt dobrze,że nie jadę na działkę.Już sama nie wiem co lepsze.

Mikołaja z prezentami nie będzie,wszystko mam.Co prawda wnuczka pytała co kupić babci,ale powiedziałam,że niczego nie potrzebuję.
Żeby chociaż lato było to może jakieś kwiatki.

Trzymaj się ciepło.

DOROTKO! nie mam zwierzątek to ozdobom nic nie zaszkodzi.
U nas obecnie jest sucho i lekki mróz.Śniegu trochę leży na trawnikach i dachach.
Miłego wieczoru.

MARYNIU no faktycznie udało mi się .Czasami i mnie się coś uda.

Trzymaj się.

LUCYNKO
jak pisałam wyżej udało mi się.Sama sobie się dziwię.

podłoże gotuje mój M,a potem się nim zachwyca.Najlepszy podłoże gotowała moja teściowa.
No to pracusia z Ciebie,swoja ćwikła z chrzanem najlepsza.U mnie na działce jest sporo chrzanu,ale jestem leniwa i już kupiłam ćwikłę i chrzan w sklepie.

Ciekawe co z tej azalii wyrośnie.??
Miłego wieczoru.

TERESKO(JARHA)
Tak robiłam skrzaty z nudów.Mam jeszcze zrobionego bałwanka.
Dzięki za życzenia zdrowia.Jakoś leci.Ostatnio byłam u wnuczki na urodzinowym torcie.
Pogoda jak na razie fajna,lekki mróz,trochę śniegu i sucho na chodnikach.
Miłego wieczoru.

IGO!Witaj!
Ptaszki wiedzą,że ""mamusia" im da mniam,mniam,najgorsze,że sama zaczęłam podjadać te ziarenka odkąd przeczytałam na torebce,że słonecznik zawiera dużo żelaza.
Trzymaj się.

LIDZIU Witaj!!
To fakt więcej czasu mi zostało na inne sprawy.Prawie codziennie do miasta,potem kawka,telewizor,laptop i tak leci,oby do wiosny.
Podkarmiam nawozem na okrągło,takim z dżdżownic.Co będę im żałowała.

Książek ogrodniczych, Działkowców,Kwietników mam full,ale szkoda mi wyrzucać,kiedyś postawią kontener i pozbędą się.
Ostatnio przeglądałam gazety z przepisami i prawie wszystko wyniosłam do pojemnika,zostawiłam tylko parę.Niepotrzebnie kąty zawala.
Trzymaj się Lidziu w zdrowiu.

Witaj EWO!
Mam trzy krasnale i jednego bałwanka.Więcej nie robię bo nie mam miejsca.
Sikorki codziennie mnie odwiedzają,a jak nie ma słonecznika to zaglądają do pokoju,chytrusy.
Miłego wieczoru.