cyma2704-Soniu Nie ma za co .Nie kupuj nasion.Moje amarantusy mam nadzieję ,że zawiążą dobre nasiona to zbiorę i dla mnie i dla ciebie .
Dwukolorowa dalia to taka niespodzianka tej odmiany.Zazwyczaj mniejsza część ma inną.
Hosty są różne.Wiadomo, do zdjęć wybiera się te, które najlepiej się prezentują
O tak, rabata z klonem w tym roku już dużo lepiej wygląda. I pomyśleć,że ona w ubiegłym roku powstała w miejscu starego ogniska.
A szałwia omączona pięknie wygląda.Szkoda,że jest jednoroczna. Jeszcze może na przyszły rok je kupię.Ale kiedyś może pomyślę nad zmianą kompozycji.
Faktycznie mam kilka obrazów zaczętych. A w wolnych chwilach a tych zawsze za mało, jakby się chciało to dokańczam je.Bądź też ukończam .
Farby muszą trochę wyschnąć aby przejść dalej.
Dziękuję i ja pozdrawiam cieplutko
Shalina-Halinko U nie jest zimno, ponuro, trochę mzawkowo.Słońce próbuje się przedrzeć przez skorupę chmur, ale to ciężko wychodzi.
Och, hosty moje są w różnej kondycji. wiadomo, tych mizernych raczej sie nie pokazuje.
Dziękuję bardzo i ja pozdrawiam cieplutko i życzę
jolifleur-Ewuś WAW ! to fajnie,że malujesz.Z chęcią zobaczyłabym jak mogę twoje prace. Ja dopiero maluję 1,5 roku.
Dużo inspiruje się z netu.Ale i tak mnie to cieszy,że coś mi wychodzi.Od iluś lat to z a mną chodziło. To malowanie.
Po numerach nie malowałam.Ja wolę patrzeć na cos i malować.
Och mi to też się podoba.Bardzo mnie to odpręża, jestem szczęśliwa jak mogę malować.

Tylko tych chwil na takie hobby mało.
Oj ja chyba sadzę a gęsto wszystko, bo nie cierpię za dużo pustych miejsc. U siebie.

nn

Dalia kaktusowa Show 'N Tell

Dalia apache ??