Marcin[MarSz] u mnie też bardzo szybko siewki ruszyły, sam byłem w szoku, że tak szybko
Marlenko[wagabunga123] no u nas klimat dość ciepły na zachodzie, teraz też bez śniegu, ja na grilla nie mogę już się doczekać
Alicjo[Alicja125] dziękuję
Olu[silversnow] no staram się cały czas coś ulepszać, ale niestety pogoda teraz nie dopisuje i nie pozwala na robótki ogrodowe
Piotrek[buum] no i mamy zimę, fajnie że słonko świeci, ale mrozi strasznie
Alu[Biedronka641] no niby jest ta wiosna ale coś się ociąga
Aniu[TROJA] ja za bardzo na rabatach nie porobiłem, a już chwasty widać
Jadziu[JAKUCH] iryski faktycznie są piękne

nom oby tylko zima im nie zaszkodziła
Mariola[Rodusik] kolorowo, ale powolutku hihi
Wandziu[mimoza55] dziękuję za miłe słowa, staram się bardzo, czasami myślę, że za szybko chcę mieć piękną, wymarzoną działkę
Beatko[Bazyla] zapraszam
Andrzeju[any57] oby tak było jak mówisz
Aniu[Minnie] tu wiosna, a tu zima wróciła, no ale trzeba być optymistą i wierzyć, że roślinkom nic się nie stanie

Co do tortów to ja nie jestem zwolennikiem masy cukrowej, fakt że pięknie wygląda, ale rodzinka nie za bardzo ją lubi

altanka na razie stoi co dalej zobaczymy, pewnie jakieś pnącza będą, ale nie w tym roku, na razie mam zakaz kupowania hahah
Julianie[--julian--] dziękuję za miłe słowa, wysiewy trwają, ehh kiedyś nawet nie przypuszczałem, że sam będę siał hihi
Aniu[aneczka1979] pewnie u Ciebie też już kwiatuszki noski wystawiają, a oczywiście daleki mi do Twojego raju działkowego, ale miło że mogę pokazać kilka pierwszo-wiosennych kwitnień
Małgosiu[PEPSI] szklarenka działa, aż za bardzo hehe, tarasik czeka na pierwsze posiedzenie, no a cebulowe pokazują się coraz bardziej
Zuziu[Zuzia111] działka tylko tak wygląda, ale jeszcze za dużo na niej nie porobiłem, oby zima szybko uciekła