Krychna pisze:Ewuniu, masz śliczny ogród,tyle pięknych roślin,i piszesz,że to dopiero namiastka
Maj jest wspaniałym miesiącem,a u Ciebie po prostu boski
![]()
Pozdrawiam
zimową porą.
gosiak132 pisze:Witaj Ewuniu. Podpisuję się pod tym co pisze Ula. Pozostało nam tylko podziwianie takich pięknych widoków kwiatów ,to może nas ominie depresja
.
Trzeba teraz myśleć o przyszłym sezonie ,zająć myśli o przyszłych rabatach i planować , na razie tylko na papierze.
Ula, dziękujęrikkuu pisze:Ewuniu, mam nadzieję, że swoje plany zrealizujesz, a my będziemy tego świadkamitwój wątek śledzę na bieżącą, chociaż rzadko się wpisuję. Za każdym razem ogromną przyjemność sprawia mi spacer po twoim pięknym i kolorowym ogrodzie
Aniu, bardzo dziękuję za miłe słowaaneczka1979 pisze:Ewa piękne masz plany ogrodowe. Życzę CI ich spełnienia.![]()
Bardzo ładnie wyglądają te projekty.
I wiosna u Ciebie taka radosna, kolorowa. Ach jeszcze trzy miesiące i będziemy z nosem przy ziemi przebiśniegów wypatrywać.A potem, to już poleci...
ewelkacha88 pisze:Witaj. No sporo masz miejsc i możesz poszaleć. Ja nie umiem planować w taki sposób w programach graficznych. Z resztą z tym planowaniem to u mnie kiepsko. Mam nadzieję, że Ty będziesz trzymała się koncepcji i planów bo zapowiadają się bardzo ładnie. Na pewno będziesz miała ładny ogród
już jest ładnie ale jak dolozysz architekturę, drewno , kamień, ścieżki to będzie super
. Trzymam kciuki i pozdrawiam
.