Letnia odsłona leśnego rancza nad wodą

Zdjęcia naszych ogrodów.
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Letnia odsłona leśnego rancza nad wodą

Post »

Aniu -Anna11 tak jakoś nie mogłam się powstrzymać. Potrzebowałam The President, doszło 8. Nie wiem czy mam się cieszyć że tylko ograniczyłam się do 8 czy może obawiać już o stan psychiczny że aż 8 :lol: .
Aniu-Annes77 może musisz sobie coś wybrać. Czytałam gdzieś , że w tym sezonie chcesz Bałtyk. Ja też go dokupiłam. Róż z marketu też już nie kupuję, ale napisałam bo wiem że tu na fo sporo osób się zaopatruje w marketowe różyczki.
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13

Post »

Przy Tobie to nie można nic zaplanować :;230
Pozdrawiam. Ewa
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jak to nie? Kolejne clematisowe zakupy masz jak w banku ;:306 . A co Ty moja droga i kochana koleżanko chciałaś planować ?? BEZE MNIE :lol: Ja Ci chętnie pomogę .
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Madziu mam zaplanowane,by kupić Bałtyk.Widziałam go na żywo jak kwitnie,bajeczny jest ;:167
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p

Post »

Bałtyk mówisz ;:224 Idę luknąć jak to cudo wygląda
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bałtyk Ewcia ...na mojej liście...i jak ładny?

Zobaczcie tu u Gosi

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=728
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Właśnie szukałam tego samego linku. Na żywo go nie widziałam, ale u Gosi mi się tak spodobał że myślałam o nim i spać nie mogłam. A nie lubię cierpieć na bezsenność więc musiałam go zakupić koniecznie.

-- 24 lut 2015, o 20:48 --

A wiecie od czego się dzisiejsze zakupy zaczęły? Pokazywałam mojemu Darkowi zdjęcia Ewy Presidenta. Mówię że muszę takiego mieć i koniec. A on żebym pokazała co zamówiłam ogólnie. No to pokazuję a on na to takie brzydkie ?? Nic ładnego nie kupiłaś. No i zaczął wybierać inne. A jak zaczął wybierać to ja go już nie powstrzymywałam :lol: . Dorzucałam co mi się też podoba i tak wyszło :).
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p

Post »

Aniu no piękny jest ,kurcze, no nie wiem, może razem z Kasierem go zamówie, Muszę od Was ochłonąć ;:224
Pozdrawiam. Ewa
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Anna11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 17:24

Post »

Jeśli Ci się podobają kupuj za jednym zamachem, wiem po sobie ze jak coś nie kupię potem żałuję ;:224 Idę sprawdzić jak wyglądają zamówione klemki ;:65
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zamawiaj, zamawiaj. Założę się że będzie nam kwitł jak u Gosi :lol: . Im szybciej kupisz, tym szybciej będzie taki dorodny jak u Niej.
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kaiser do mnie przyjechał wiosną,ale padł na uwiąd,potem odbił,ale marnie kwitł ;:224
Przesadziłam go na działkę,ale nie pamiętam gdzie go posadziłam,chyba byłam na niego zła ;:306
Gosia skutecznie mnie zaraziła swoim Bałtykiem,a w szkółce na płocie też się do mnie uśmiechał ;:333
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Do mnie Kaiser przyjechał w sierpniu. Dopiero czekać będę na kwiatuchy. Psychicznie nastawiam się na to, że te wielokwiatowe sa himeryczne. Aniu lepiej sie czujesz już? Ja mam dziś super humorek. Nie tylko z powodu powojników. Cieszę się bo jest tak ciepło. Przyjemny wieczór i takie rześkie powietrze.
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Madziu chyba skutecznie wyleczyłam się z powojników o pełnych,dużych kwiatach własnie z powodu uwiądu.
Wydajemy na nie niemałe pieniądze,wyczekujemy pąków...tak było do czasu.Niestety po zawiązaniu niezliczonej masy pąków moje 3 nowości zeszłoroczne po prostu oklapły i zeschły ;:222 Chyba wolę te z mniejszymi kwiatkami,ale bujnie kwitnące.
Jestem ciekawa mojego nowego nabytku z lata Sweet Summer Love,podobno niezniszczalny ;:215
Madziu kuruję się od dzisiaj,podobno panuje okropny wirus co pokłada całe rodziny i tak też po kolei nas dopadło ;:224
Czosnek,herbatka ciepła,Theraflu i forum.... ;:108
Pogoda jak co dzień u mnie piękna,miałam jutro jechać przyciąć powojniki,ale trudno po niedzieli pojadę ;:71
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Madziu Twój mąż, to prawdziwy mężczyzna z klasą. Dla swojej damy, wszystko co najlepsze najlepsze. ;:138
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu ja miałam sporo przepraw z Josephine. Ale póki co, dalej rosną. Liczę po cichutku że i te pozostałe też będą rosły dalej. Nie muszą nawet bujnie kwitnąć. Mogą wypuszczać kilkanaście kwiatów rocznie. Mam nadzieję, że inne zastąpią mi bujne kwitnienie. Byle tylko raczyły mnie swoimi kwiatami i nie padały na uwiąd. Tak sobie życzę, a co z tego wyjdzie? Wiesz, jak patrzę u forumek np na Purpurea Plena Elegans to zastanawiam się, czy te wielokwiatowe nowości nie są jeszcze takie słabe. Jak np. Kaiser i Skłodowska. Bo te starsze chyba całkiem nieźle sobie już radzą. Po tym sezonie dowiem się co i jak.
Kuruj się kuruj. Żebyś szybko do swojego raju dotarła :).
Soniu czasami narzekam. Chyba jak każda. Ale generalnie nie jest z nim źle :). Zaszokował mnie wczoraj. Bo tyle marudził ile kasy pójdzie na ziemię. No i znowu marudził jak obejrzał moje dotychczasowe zamówienia w e-clem.. że brzydkie. Zawsze narzeka że coś jest brzydkie a potem przychodzi i pyta czy widziałam jak pięknie zakwitło :lol: .
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”