Florą malowane 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mufka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lut 2009, o 20:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Florą malowane 2

Post »

:wit
Alicjo, robótki wykonujesz z wielkim talentem. ;:333 Tak starannie i z wielką precyzją ! Wnuczka zachwyciła się Twoją Białą i Czarną Furią, bo to jej ulubieni bohaterowie. Koleżanki są na etapie księżniczek i Krainy Lodu a ona ogląda filmy o smokach i jest nimi zafascynowana :wink:

Ogród wygląda ślicznie - zazdroszczę deszczu, bo ja niestety stoję godzinami z wężem, co jest bardzo czasochłonne...

Te nowe odmiany jeżówek są czasami kapryśne. Mnie też trzy wypadły, choć bardzo się starałam by niczego im nie brakowało i rosły zdrowo. Trochę to dziwne, bo po sąsiedzku ich koleżanki rosną jak na drożdżach. Doszłam do wniosku, że to wina sadzonek, które są rozmnażane w samym torfie i po posadzeniu źle się korzenią w nowym miejscu. Teraz każdą nową sadzonkę staram się oczyścić z torfu /czasem nawet dość brutalnie, bo niszczy się część korzeni/ . Po takim zabiegu wszystkie nowo posadzone roślinki dużo lepiej mi rosną :D
Pozdrawiam serdecznie ;:196
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
igaa
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 27 lis 2019, o 10:35
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Wspaniale wszystko u Ciebie rośnie, widać dobrą rękę i miłość do roślin, zaznaczam wątek i mam nadzieję na ciąg dalszy. Teraz wrócę trochę i obejrzę wcześniejsze posty, ciekawie u Ciebie :)
Awatar użytkownika
asma
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 wrz 2011, o 12:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu co tam słychać?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”