tulipanka-Wiolu Kwiecia kolorowego jest w ogrodzie bo piękna pora mnóstwo kwitnień.I to lubię .JA też lubię wszystko,Ostatnio kręcą mnie bardziej liliowce i powojniki.
Oj, Ty tak młoda i też odczuwasz już kręgosłup??Nie miła to chwila z jego bóle,Ale cóż- samo życie
Elwi-Elu;juni-Beatko Więcej oczywiście kupiłam,trochę dostałam tych liliowców i nie mieściły się na jednej.Trzeba było gdzieś je upchnąc,więc poszły do krzaczków owocowych.Nie muszę tam podkaszarką,ale za to pielenia przybyło
Ja już mam to doświadczenie,że cyklicznie boli,Oszczędzam się ,ale i tak co jakiś czas wejdzie ból.Ale ten poniedziałkowy był straszny,kilka godzin.Ale cóż starzejemy się chyba
mewa-Ewuś Jeszcze nie wszystkie mi zakwitły.Będą jeszcze liliowcowe kwiatuszki
Ilonko2715; becia123 Floksów mam tylko ze 4 kolorki.I mi to wystarczy.Pachną cudnie, czasami idę obok nich i zatrzymuję się dłużej,aby móc więcej zapach zatrzymać....
Jeszcze dużo pracy mamy na naszej działce, nie w pełni jest ukończona.Jeszcze ścieżki trzeba ładne zrobić.Ścianę kamieniem obłożyć... i grill z wędzarką w planach jest.... itp..a czasu wolnego brak..Ale to co mam i tak już cieszy,mamy swój kawałek raju.
Faktycznie miejsca z przodu działki jest sporo ale musi coś zostać do pracy dla moich mężczyzn.I tak mam dużo tego pielenia.A Trawnik przed domkiem zostaje.To jest miejsce na rekreację,na grę w babingtona. Na ognisko,które tak lubię.Dziękuję staram się oszczędzać z tym kręgosłupem,ale on nie chce mnie słuchać i co raz się odzywa- bólem

Liliowce, jeżówki to mój bzik ostatnich 2 lat.
baasik-Basiu Lliowców jeszcze będzie,bo nie wszystkie rozkwitły.

A tej ciemniej roślinki nie pamiętam
smirka-Mireczko Witaj,dawno u mnie byłaś.

Furtka dla Ciebie jest zawsze otwarta. Zaglądaj kiedy tylko będziesz miała ochotę.Krwanik mam jeden to nowy nabytek,więc niech się rozrasta.Może nasionka jeszcze zbiorę ,nie wiem czy da się ???Tak kwiatuszki lubię ale i robaczki,owady,ptaszki odwiedzające mój ogród też

Bordure Rose

Goldilocks

Róża Augusta Luise podbiła moje serce
Munstead Wood

NN

Kronenbourg

Aladdin

Rosa ISABEL RENAISSANCE
Louise Odier

Flammentanz

Carina

Tom Tom - trochę mnie rozczarowała mały kwiat