Aniu, właśnie mam w planie zmiany na tej rabacie. Jakoś mi nie pasuje. Muszę trochę zróżnicować wysokości
Paulinko, może mieszkasz w jakiejś zastoinie zimna. Jestem ciekawa czy Twoje krokusy wyjdą i kiedy
Monia, to Stephane Baronin. Jestem zachwycona. Zdrowa, obficie kwitnąca. To jest krzew posadzony wiosną. Niestety przesadziłam ją jesienią. Jestem ciekawa, czy jej to nie zaszkodzi'
Edytko, ze zdrówkiem coraz lepiej. Nawet wybieram się jutro do ogrodu.
Tak to jednoroczna szałwia.
Matro, może faktycznie brak czasu latem na podziwianie ogrodu. A może to dlatego, że na zdjęciach uwieczniamy tylko te ładniejsze fragmenty? Przynajmniej ja.
Poli, ja na razie chcę żeby było cieplej
Wystarczy mi 10 stopni, bez wiatru. Już będzie można pobyć trochę dłużej w ogrodzie.
No i tulipany wyrosną
Ula, fajnie, że jesteś
U mnie niektóre róże też mają ciemne pędy, ale wydaje mi się, że to zalezy od odmiany. Te z czerwonymi pędami teraz są ciemniejsze.
Danusiu, szałwię dostałam od sąsiadki. Wyobraź sobie, że jej się wcale nie podoba ten kolor. Nasiona wysiewam, ale bardzo marnie mi to wychodzi. Też miałam nie wysiewać, ale jak zwykle się skusiłam. Szczególnie, że dostałam bardzo dużo nasion pomidorów
Jadziu, czuję się lepiej i planuję jutro wyjśc do ogrodu.
Aniu, to Stephane Baronin. Masz tę różę?
Ewa, fajnie, że udało Ci się nareszcie popracować. Ja niestety wracam już po 5, więc za dużo czasu nie mam. Ja już zapomniałam jak plecy bolą. Mogę znowu spróbować