Witajcie
Przez ostatnie kilka dni nie zaglądałam przepraszam. Ostatnio wracam strasznie zmęczona do domu i na nic nie mam siły a jeszcze ta pogoda

Wszystko stoi w wodzie, truskawki, warzywo, ziemniaki. Za dużo wody a ciągle pada i pada. A jak jest u Was? Czy nie było zalania ogrodów , działeczek?
Jonatanko bratki piękne kwiatki tylko później tzn o ta porę wyglądają już mało ciekawie, strasznie wybijają do góry i sie kładą na ziemię.
Przemku zdarza się że czasami drugi raz kwitnie jednak już mniej obficie jak na wiosnę.
Renatko renusia20 kilka sadzonek kupiłam, ale wiekszość i to bardzo duża to samosiejki. Nie miałam pomysłu na ta rabatkę pod oknem i postanowiłam że będzie bratkowa.
Iwonko dziękuję
Renatko1962 teraz już wygląda gorzej i na przyszły rok muszę coś w niej zmienić bo samo braktowe nie jest już takie piękne jak na wiosnę.
Jadziu Jakuch to nie jest Wiesiołek tego jestem pewna. Jak zakwitnie to zrobię zdjęcie i może uda sie rozpoznać roślinkę.
Madziu rojniki uwielbiam. Niektóre już mam bardzo duże a inne dopiero zaczynaja rosnąć

Madziu a co u mnie. Pogoda nie zachęca do niczego. Nic mi sie nie chce robić. 29 maja byłam u chrześniaka Marcinak rok i 7 miesięcy zabawne dziecko, wszędzie go pełno. A jak fajnie mówi po swojemu a jak coś mu się nie podoba to mówi stanowcze nie!!

W ogródku nic nie mogę zrobić, fasola już juz żółknie, ziemniaki pogniły oj ciężki i drogi rok się zapowiada.
Asiu przez pogodę zdjęć nie chce mi sie robić a tak pieknie zakwitły mi krzewuszki, łubin i azalia, którą już spisałam na straty. Dokupiłam jeszcze dwie i tak powstał malutki zakątek azaliowy:)
Renatko reniuniu jestem, juz jestem

. Jak starczy mi sił to zobacze co sie dzieje u Ciebie i innych forumowiczek.
Milenko nie martw się już jestem, troszeczkę z sił opadłam i potrzebuję słoneczka i ładnej pogody żeby było już ok.
Pozdrawiam gorąco