Ania Zuzia i Chłopaki
- wielkakulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ania Zuzia i Chłopaki
I posypać wiórkami, orzechami, migdałami, sezamem....
- stokrotka-77
- 200p
- Od: 21 lut 2011, o 21:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
A później dwa do kieszeni rower między nogi i przynajmniej 10 kilometrów żeby je spalić 

-
- Od: 29 maja 2009, o 21:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale smakowitości się tu pojawiły
Mniam mniam
A ja nie mogę pić tych wszystkich cudów, bo mi serduszko zaczyna wariować a ciśnienie leci w dół jak zwariowane
Aniu poproś lekarza o skierowanie na badania. Możesz mieć jakieś niedobory, a to przy Twoim intensywnym trybie życia jest bardzo niewskazane

Mniam mniam
A ja nie mogę pić tych wszystkich cudów, bo mi serduszko zaczyna wariować a ciśnienie leci w dół jak zwariowane
Aniu poproś lekarza o skierowanie na badania. Możesz mieć jakieś niedobory, a to przy Twoim intensywnym trybie życia jest bardzo niewskazane
Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
- wielkakulka
Lekarz powie - proszę schudnąć - zawsze to mówi - a potem przyjść
- przemo1669
- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Kontakt:
- wielkakulka
Mam pytanie - M przyniósł mi mała papryczke z nasionkami, która rosła w doniczce na kwiatku.
Takie doniczkowe papryczki - czy każda odmiana jest jadalna???
Takie doniczkowe papryczki - czy każda odmiana jest jadalna???
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Wielka Kulko-są jadalne,ale piekielnie ostre.Ja już swoje wzięłam do środka,zebrałam i nawlokłam na nitki,nawet ususzone ładnie prezentują się na choince.
- wielkakulka
Ewciu - ja mam czerwona papryczkę, ale widziałam kolorowe - czy one też są jadalne?
Powiedz mi jeszcze czy są łatwe w uprawie mogę siać - czy potrzeba specjalnych warunków?
[Miałby ktos nasionka z doniczkowych małych kolorowych papryczek ?
___________________________________________________________________________________
Co się stało !!!
wszystkie zdjęcia, które dodałam przez Imageshack znikneły tu i w programie imageshack? Nic nie kasowałam - chciałam wgrać nową fotke i wszystkie znikneły??? Wielki moderatorze ratunku?
___________________________________________________________________________________
Przez co wstawiacie zdjecia, żeby nie znikały
Powiedz mi jeszcze czy są łatwe w uprawie mogę siać - czy potrzeba specjalnych warunków?
[Miałby ktos nasionka z doniczkowych małych kolorowych papryczek ?
Co się stało !!!
wszystkie zdjęcia, które dodałam przez Imageshack znikneły tu i w programie imageshack? Nic nie kasowałam - chciałam wgrać nową fotke i wszystkie znikneły??? Wielki moderatorze ratunku?
Przez co wstawiacie zdjecia, żeby nie znikały

- EwkaEs
Wielkakulko-miałam papryczki czerwone,pomarańczowe,żółte i fioletowe(tych tylko trzy owocki),z każdej pobrałam i suszę nasionka i poza fioletową,którą miałam od Zyty,a jej nie wzeszła a obiecałam wysłać każdą inną chętnie się podzielę,nasionka będą na dniach do wysłania,adres znam.Uprawiałam w doniczkach wstawionych w skrzynki najpierw na murku w ogrodzie,a od sierpnia gdy zaczął się remont elewacji kamienicy i robotnicy są dosłownie wszędzie,na zewnętrznych parapetach.Sadzonki dostałam od Zyty,a kilka kupiłam,ale nie ma problemów z wysiewem(u mnie jest zimno dlatego wolałam dostać sadzonki),z uprawą też nie ma problemów,trzeba tylko pamiętać by solidnie podlać odstałą wodą i to codziennie.Dobrze rosną i na wschodnim i na zachodnim oknie,znoszą upały.
Jako dziecko też robiłam kartki świąteczne i ozdoby choinkowe już od listopada,najlepiej robiło się razem z kuzynkami w słotny dzień.
Jako dziecko też robiłam kartki świąteczne i ozdoby choinkowe już od listopada,najlepiej robiło się razem z kuzynkami w słotny dzień.
- misia i klusek
- 1000p
- Od: 29 lip 2012, o 20:41
Ja wstawiam przez picassa - jak na razie wszystkie wchodzą.
- wielkakulka
poporsiłam o otwarcie nowego watku - takiego o wszystkim i o niczym - co mozna z niczego - oj szaleje na tym forum. Ten wąteczek zostanie na ogródeczek.
-
- 1000p
- Od: 9 lis 2009, o 19:26
- Kontakt:
Nareście skończyłam spacerowanie u Ciebie Aniu.Ale kawał pracy dokonałaś w swoim ogródku.Podziwiam Cię kobitko ale jestem taka jak Ty nie usiądę bo peńe ręce pracy.Tylko nie uczę się bo to chyba nie ten wiek chociaż myślałam o tym.Ale jestem zbyt zmęczona jak Ty piszesz o sobie.Dawno u siebie nie wrzucałam zdjęć bo prawdę mówiąc nie wychodziło mi .Tylko córka wstawiała ale teraz strasznie zrobiła się butownicza. Nawet nie wiedziałam że tak blisko siebie mieszkamy .Do Strzelina mam 7km.Zyczę dużo sił i wytrwałości w tym zabieganym tygodniu buziaki

- wielkakulka
Gdzie w takim razie masz swój ogródek (pw)?
- EwkaEs
- wielkakulka
Robiłam takie róże i pączki róż...potem lakier do włosów