Moje ogródkowe zmagania cz.2
Re: Moje ogródkowe zmagania cz.2
Ja też myślę i proszę o szczegóły 

- lulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Kochani, jak miło, że jeszcze o mnie pamiętacie. Generalnie mam przesyt wszystkiego, na ogródek w stanie obecnym nie mogę patrzeć, a przed domem nie wiem czy mi nie zorają moich kamyczków dzisiaj, bo przeciągają kabel telekomunikacyjny. Jedynym plusem w tym wszystkim jest to, że będę miała stałe łącze
Majeczko, Duczku różyczki dojechały
już nie mogę się doczekać jak zakwitną
Jula dom zupełnie jak ogród..studnia bez dna. U mnie w zasadzie wszystko zrobione, jeszcze nasza sypialnia tylko o jakieś drobiazgi się prosi, ale w dalszym ciągu kusi mnie malowanie drewnianych belek
Izunia trzymam zatem kciuki żeby się udało przekabacić eMa na malowanie kuchni. Ja też uwielbiam takie zmiany, ale mam za mało czasu na razie. Teraz złapałam bakcyla na robienie stroików. Na osiedlu mieliśmy warsztaty wiankowe i muszę się nieskromnie przyznać, że pierwszy w życiu wianek wyszedł świetnie
, wisi na drzwiach wejściowych. Muszę cyknąć fotkę, bo nie pomyślałam o tym tzn pomyślałam, ale wieczorem i efektu nie widać.
Aniu o tak, byle do wiosny. Tym czasem kupiłam piękną gwiazdę betlejemską i trzymam ją w biurze na biurku

Kasiu ja też tą metodę praktykuję, jednak jak mnie dopada deprecha, to nie mam ochoty na nic
Cieszę się już na zbliżające święta, powoli będę przystrajać chałupkę i mini ganek
Wanda też tak zrobiłam za Twoją radą
Jolu dojechały i zadołowane czekają wiosny. Nastrój nieco lepszy, dziękuję
Trzymaj się kochana
Ibizza nie ważne w którym wątku, fajnie że jesteś. Następna część pewnie będzie w odsłonie wiosennej
Kasiu, Aga już po ptokach jak pisałam na pw, ale aktualne zaproszenie do mnie na ozdabianie wianków. Zabawa świetna i co najważniejsze pozwala się w całości wyłączyć od codziennych zmartwień, stresu i gonitwy, liczy się tylko inwencja twórcza
Pokaże wieczorne ujęcia, ale nie widać tam kilku gadżetów przyklejonych

Majeczko, Duczku różyczki dojechały

Jula dom zupełnie jak ogród..studnia bez dna. U mnie w zasadzie wszystko zrobione, jeszcze nasza sypialnia tylko o jakieś drobiazgi się prosi, ale w dalszym ciągu kusi mnie malowanie drewnianych belek

Izunia trzymam zatem kciuki żeby się udało przekabacić eMa na malowanie kuchni. Ja też uwielbiam takie zmiany, ale mam za mało czasu na razie. Teraz złapałam bakcyla na robienie stroików. Na osiedlu mieliśmy warsztaty wiankowe i muszę się nieskromnie przyznać, że pierwszy w życiu wianek wyszedł świetnie

Aniu o tak, byle do wiosny. Tym czasem kupiłam piękną gwiazdę betlejemską i trzymam ją w biurze na biurku

Kasiu ja też tą metodę praktykuję, jednak jak mnie dopada deprecha, to nie mam ochoty na nic

Wanda też tak zrobiłam za Twoją radą

Jolu dojechały i zadołowane czekają wiosny. Nastrój nieco lepszy, dziękuję

Ibizza nie ważne w którym wątku, fajnie że jesteś. Następna część pewnie będzie w odsłonie wiosennej
Kasiu, Aga już po ptokach jak pisałam na pw, ale aktualne zaproszenie do mnie na ozdabianie wianków. Zabawa świetna i co najważniejsze pozwala się w całości wyłączyć od codziennych zmartwień, stresu i gonitwy, liczy się tylko inwencja twórcza

Pokaże wieczorne ujęcia, ale nie widać tam kilku gadżetów przyklejonych

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wianek bardzo atrakcyjny, kiedys tez sie bawilam w takie cuda na kiju - teraz ozdoby mnie mecza
Ale bardzo fajnie wygladaja na drzwiach tez ozdoby z wikliny - roboty nie tak duzo, wystarczy grubsze galazki pociac na kawalki (moga to byc tez inne galazki, nie koniecznie wiklinowe) wiaze sie to to w peczek z jednej i drugiej strony drutem ozdobnym. Na to klei sie ozdoby, co tam czlowiekowi do glowy przyjdzie (klej z pistoletu trzyma sie na tym super), pozniej wystarczy do drutu przywiazac tasiemke tz zrobic "uszko" jak w koszyku i ciach na drzwi.

- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Baaardzo dobry pomysł !
Ja ubóstwiam wianki na drzwi, ale jestem co do ich wyglądu bardzo wymagająca i generalnie nikt poza mną nie wie o co mi chodzi i jakie kryteria wianek ma spełniać, by mógł był zawisnąć ;-))
Madziu, super inicjatywa - przemyślimy z Kasią, czy damy radę wpaść.
Buziaki
Buziaki

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś nie przejmuj się to masz ja ja....dlatego ja tworzę samaaguniada pisze:Ja ubóstwiam wianki na drzwi, ale jestem co do ich wyglądu bardzo wymagająca i generalnie nikt poza mną nie wie o co mi chodzi i jakie kryteria wianek ma spełniać, by mógł był zawisnąć ;-))
Buziaki

- variegata
- 1000p
- Od: 24 sie 2012, o 13:45
Ja też chcę na wianki...
Mam swój pistolet i naboje
Nawet derenia z czerwonymi gałązkami poświecić mogę na ten cel
A tak poważnie, to już się suszą plastry cytrusów na wianki i tez sie za chwilke biore do pracy twórczej.
Madziu, bardzo ładne ozdoby pokazujesz

Mam swój pistolet i naboje

Nawet derenia z czerwonymi gałązkami poświecić mogę na ten cel

A tak poważnie, to już się suszą plastry cytrusów na wianki i tez sie za chwilke biore do pracy twórczej.
Madziu, bardzo ładne ozdoby pokazujesz

Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
i nie zawahasz się go użyć....variegata pisze:Mam swój pistolet i naboje![]()

Bardzo ładne ozdoby.
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Madziu,gdzie fundnęłaś sobie taka piękną gwiazdę?Nie widziałam jeszcze takiej dwukolorowej.
- imwsz
- Od: 22 lip 2011, o 19:39
Madziu cieszę się, że mimo tzw. doła i braku przyjemności z oglądania ogrodu znalazłaś coś na pocieszenie duszyczki.
Rób te wianki, wianuszki a smuteczki i niechęci ulecą
Ważne, aby sprawiało Ci to przyjemność
Rób te wianki, wianuszki a smuteczki i niechęci ulecą

Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Madziulka, znowu znikłaś 

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Madzia, ładny wianek na drzwi popełniłaś
pewnie ubierasz już werandę? Pokaż nam, będziemy podziwiać 

- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- variegata
- 1000p
- Od: 24 sie 2012, o 13:45
pięknie 

Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Piękny ten fiolet! I zachwyciło mnie okno-lustro. Czy to sypialnia?