Aguś te wszelkie robactwo to utrapienie

Ja w poniedziałek jak kupię preparat to zawalczę z mrówkami
Grażynko mój skalniak jest najbardziej ukwiecony wiosną, później kwitną tylko jakieś pojedyncze roślinki i główną ozdobą są żurawki i inne ozdobne z listków rośliny
Wandziu, no niestety deszcz do mnie nie dotarł, ale u mnie jest tak bardzo często, wokół mnóstwo jezior i rzek, które jakoś tak ściągają do siebie deszcze a u mnie susza

Dziś na całe popołudnie włączyłam zraszacz, a jutro dokończę pozostałą część ogrodu
Misiu cieszę się, że choć troszkę popadało u Ciebie. A mrówek współczuję, one potrafią poniszczyć roślinki, i roznoszą te nieszczęsne mszyce

W tym roku faktycznie mnóstwo kwiatów na drzewkach, mam nadzieję, ze i owoców będzie dużo
Ta jabłoneczka to moje ulubiona ,ma wspaniałe , wielkie i bardzo smaczne jabłka. To Champion
Małgosiu u mnie też odbyło się podlewanko, stwierdziłam podobnie jak Ty, ze na deszcz nie ma co liczyć....albo będzie, albo nie, a roślinki usychają z pragnienia
Miłeczko nie mam pojęcia jak nazywa się ta skalniaczkowa roślinka, sprzedawca mi mówił, ale nie pamiętam