vertigo..O tak busz się już zrobił..wracam pamięcią do czasu kiedy zakładałam każdą rabatkę..wszytko było takie małe i młodziutkie...każda nowa roślinka cieszyła..teraz muszę uciekać z niektórymi i szukać dla nich miejsca..bo mają już ciasno..):Taki to kolej rzeczy..w ogrodzie ;)Wiele kwiatów już przeszło przez mój ogród jedne zostały inne niestety wypadły.Albo mróz albo szkodni...czasem już mi nie pasowały...Teraz też mam nieraz ochotę coś nowego kupić..ale gdzie to wsadzić.???dylemat odwieczny w małym ogrodzie
Jacku Lilie to wdzięczne modelki i ładnie na zdjęciach wychodzą..

Nie mam ich tak dużo dopiero zaczynam zbieractwo ..jednak wiem już że na stałe zagoszczą
Dzisiaj po nocnej burzy ..nadal leje ,pogoda paskudna i też kolejne burze zapowiadają..więc przerwa na podlewanie z nieba w ogrodzie ..rośliny się cieszą..Ja pośrednio...wolę tam spokojny deszcz bez burz i wariacji
Więc patrzę gdzie co znowu przesadzić ...co gdzie wyrosło za bardzo.które sobie przeszkadzają już..i jak tylko upały miną czas przesadzać..

wolę zakładać rabatki niż przesadzać..ale cóż nie zawsze można robić co się lubi czasem to co trzeba
Czekam więc na pogodne niebo..
Uploaded with
ImageShack.us