Pasja
- ewka63
- 500p
- Od: 17 kwie 2011, o 09:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: Pasja
Witaj Kasiu
No sporo miałam do nadrobienia, w Twoim ogrodzie jest nadal uroczo: zółto-czerwono-bordowo. Suszki też mają swój urok. A gałązki berberysa przytulonego do suchej trawy piękne
.
Piszę, pisze i nie wiem nawet jaki mam czas ustawiony
no tak, letni
, już zmieniam 

Piszę, pisze i nie wiem nawet jaki mam czas ustawiony

no tak, letni

Mój zielony kawałek ziemi
Pozdrawim Wszystkich - Ewa
Pozdrawim Wszystkich - Ewa
- AAleksandra
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu, pokazałaś niezdecydowanym, że sumaczka warto mieć u siebie w ogrodzie. Piękna palemka 

Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki
- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Oj, tak zapadłam..... ale nie w sen tylko robota mnie przywaliła, do tego różne choróbska, postrzały- lumbago itp. Zajrzę przed Świętami, bo do Świąt się nie wykaraskam z pracą. Pozdrawiam wszystkich zaglądających. Mam osłonięte róże , ale nie ma mrozu ?
Chyba nie za dobrze co?
Chyba nie za dobrze co?

- iwciach
- Od: 18 sty 2009, o 11:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Teraz jest taka pogoda, że chyba wszyscy się motamy i nie wiemy co zrobić z okrywaniem roślin. Niby nie ma potrzeby na tą chwilę, ale już za momencik nie będzie czasu ( ferwor przygotowań i porządków przedświątecznych), a może będzie potrzeba?
. Co tu robić?

-
- Od: 13 lip 2009, o 20:55
Witaj Kasiu! A mnie się ten "zeschlak" podoba, wcale nie wydaje się smutny. Palma, oczywiście, weselsza. Ładnie wyglądają płowe trawy obok czerwonych berberysów.
Wspominałaś w lecie o sklepie z nachyłkami, które mi się podobały - a ja akurat mieszkam w tej części W-wy, gdzie te piękne trawy przed kamieniczkami.
Wspominałaś w lecie o sklepie z nachyłkami, które mi się podobały - a ja akurat mieszkam w tej części W-wy, gdzie te piękne trawy przed kamieniczkami.
- magenta
- Kontakt:
Witajcie dziewczyny i chłopaki, strasznie się stęskniłam za forum, ale ilość godzin spędzonych przed kompem wyczerpuje moją percepcję na tyle ,że nie jestem w stanie już buszować po forum.
Niestety nie zaglądałam do was i jestem okropnie ciekawa co w waszych ogródkach się dzieje ale obiecuje od stycznia poprawę, tym bardziej,że już bliżej wiosny :)Czego przykładem są poniższe fotki
Czy macie też takie kwiatki?
Z życzeniami jeszcze zajrzę
Iwciach , moje róże jak okryłam tak są okryte, co będzie to będzie...
Tamaryszku, mieszkasz zatem w bardzo ładnej okolicy, przez moment myślałam,że jestem w innym mieście

Uploaded with ImageShack.us

Niestety nie zaglądałam do was i jestem okropnie ciekawa co w waszych ogródkach się dzieje ale obiecuje od stycznia poprawę, tym bardziej,że już bliżej wiosny :)Czego przykładem są poniższe fotki

Z życzeniami jeszcze zajrzę

Iwciach , moje róże jak okryłam tak są okryte, co będzie to będzie...
Tamaryszku, mieszkasz zatem w bardzo ładnej okolicy, przez moment myślałam,że jestem w innym mieście

- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Witaj Kasiu
Dawno cię nie odwiedzałam. Widzę, ze w centrum taki sam wiosenny grudzień jak na Kaszubach

Dawno cię nie odwiedzałam. Widzę, ze w centrum taki sam wiosenny grudzień jak na Kaszubach

Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...

-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Witaj Kasiu
Ja również ostatnio trochę zaniedbałam forum, ale wszystko przecież jest do nadrobienia.
Co prawda trochę zdziwiły mnie kwitnące u Ciebie przebiśniegi, bo u mnie jest jeszcze zima
ale pewnie to taki pojedynczy wybryk natury.

Ja również ostatnio trochę zaniedbałam forum, ale wszystko przecież jest do nadrobienia.
Co prawda trochę zdziwiły mnie kwitnące u Ciebie przebiśniegi, bo u mnie jest jeszcze zima

- magenta
- Kontakt:
Witajcie dziewczyny, życzę wszystkim kolejnego wspaniałego Ogrodowego Roku.! Żeby wszystkie rośliny które posadzicie, odwdzięczyły wam się bujnością i zachwycały urodą!
Jolu dzięki za odwiedziny, Klaryso, Heliofitko, Agu, też jestem zszokowana przebiśniegami w grudniu, akurat posadzone na bardzo nasłonecznionym w zimie miejscu. Marzę, żeby wiosna przyszła w tym roku szybko, była piękna i ciepła, tego sobie i wam życzę!
Jolu dzięki za odwiedziny, Klaryso, Heliofitko, Agu, też jestem zszokowana przebiśniegami w grudniu, akurat posadzone na bardzo nasłonecznionym w zimie miejscu. Marzę, żeby wiosna przyszła w tym roku szybko, była piękna i ciepła, tego sobie i wam życzę!
- magenta
- Kontakt:
Dzień dobry!
Po odwiezieniu dziecka do szkoły zrobiłam obchód i zauważyłam, że mam kupę chabazi do usunięcia. Jeśli będzie tak ciepło i nie będzie padać to zabiorę się za porządki ! Zauważyłam, że dwa przebiśniegi dobrze się mają, kwitną stokrotki i wyłazi jeden krokus
Po odwiezieniu dziecka do szkoły zrobiłam obchód i zauważyłam, że mam kupę chabazi do usunięcia. Jeśli będzie tak ciepło i nie będzie padać to zabiorę się za porządki ! Zauważyłam, że dwa przebiśniegi dobrze się mają, kwitną stokrotki i wyłazi jeden krokus