Mój ogród - Ewelina- 1cz.2007r.
-
barbarka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No to jak wszyscy oglądają u Ciebie na dobranoc to i ja
Masz exstra werbeny. Nic więcej nie dodam , oczy już mi odmawiają posłuszenstwa
Wpadnę jutro z wizytką PA PA
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Mam jeszcze prośbę o radę : Co może podżerać mojego Clematisa? Ma całe kwiaty w dziurkach , a "wroga" nie widać ! 
Ale żeby nie wyszło zbyt dramatycznie , to jeszcze " na dobranoc" zdjęcia kilku mocnych akcentów kolorystycznych w ogrodzie

Plama żółta - Rozchodnik ostry

Szałwia omszona

Berberys Thunberga " Aurea"

Aksamitki rozpierzchłe / Turki

Ale żeby nie wyszło zbyt dramatycznie , to jeszcze " na dobranoc" zdjęcia kilku mocnych akcentów kolorystycznych w ogrodzie

Plama żółta - Rozchodnik ostry

Szałwia omszona

Berberys Thunberga " Aurea"

Aksamitki rozpierzchłe / Turki
- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Zgadłaś , Anulko, zgadłaś ;:228 A ja nawet nie wiedziałam,że Złotokap ma takie "fasolki"- w ub. roku ich nie było.
Co do host z kropelkami wody to ostatnio łatwiej zrobić zdjęcia w deszczu lub po deszczu niż w słońcu
Ciągle popaduje (teraz też...)
Jeśli podoba Ci się pomysł z beczką , rozejrzyj się po " starociach". Właśnie na Giełdzie Staroci kupiłam tę moją.
Co do host z kropelkami wody to ostatnio łatwiej zrobić zdjęcia w deszczu lub po deszczu niż w słońcu
Jeśli podoba Ci się pomysł z beczką , rozejrzyj się po " starociach". Właśnie na Giełdzie Staroci kupiłam tę moją.
Wychodzi na to, że Twój ogród Ewelino ma magiczną moc usypiania.Dla niektórych jest to niełatwe i spędzają kilka godzin próbując zasnąć.Ale to tak żartem.
Mam ten sam problem z powojnikami.Powygryzane są nie tylko kwiaty, ale i nowe przyrosty.Wroga również nie namierzyłam.Czasem pomaga oprysk, przeciw owadom "wygryzającym"- profesjonalne nazewnictwo- Target ma taki w swojej ofercie.
Mam ten sam problem z powojnikami.Powygryzane są nie tylko kwiaty, ale i nowe przyrosty.Wroga również nie namierzyłam.Czasem pomaga oprysk, przeciw owadom "wygryzającym"- profesjonalne nazewnictwo- Target ma taki w swojej ofercie.