Witaj ale kolorowo u ciebie zachwycające wiosenne kolorki ,piękne Rh na balkonie ,to biały czy taki łososiowy -i jak tu narzekać na biedronkowe zakupy
zaciekawił mnie ten kwiat ,napisz bo pierwszy raz taki widze
Marzenko - na balkonie to biały Rh Cunningham's White w pąkach różowy a rozwinięty kwiat śnieżnobiały.Bardzo udany zakup , miał 17 pąków , ma powtórzyc kwitnienie latem ale już mniej obfite oczywiście A na zdjęciu to gęsiówka kaukaska pełna , pachnąca nic nie urosła od zeszłego roku a różowa,którą kupowałam już 2 razy chyba umarzła bo jej nie ma... Iguś - miło,że wpadłaś
CD...
Zapowiadała się dzisiaj burza , burzy nie ma, popołudnie popsute , bo w domciu... a więc czas na FOTO
Maryniu u mnie taka sama sytuacja z burzą zachmurzyło się zagrzmiało....i poszło dalej a ja tak liczyłam na deszcz....w ogródku bardzo sucho, podlewanie to jednak nie to samo co solidny deszcz
Prześliczne epimedium, takie koronkowe i delikatne i prymuleczka - bardzo je lubię- cudeńko
Marynko, prymulkami mnie zachwyciłaś...ale jednak najpiękniejsze w chwili obecnej są kwitnące drzewa owocowe. Ja usiłowałam dzisiaj zrobić podobne zdjęcia, ale mi się nie udało uchwycić piękna, a Tobie i owszem
Witaj Aniu w moich progach!
To jeden z moich nabytków - chinese dwarf rh - " chiński karzeł" pięknie obsypany kwieciem zdobił na święta komodę a teraz na razie jest do podziwiania na balkonie.Nadal w cytrynowych kwiatach a nieliczne listki dla kontrastu są brązowe . Już jeden taki mam na wrzosowisku on ma być "płożący" do 30 cm wysokości , przezimował ale pąki obgryzły dokładnie sarny
A co do oczopląsu to na pewno Ci u mnie nie grozi Możesz wpadać do mnie spokojnie...