Ten rok jest pierwszym w którym nie odczułam zmęczenia i chęci zamknięcia sezonu ogrodniczego. Zazwyczaj już w połowie sierpnia miałam dosyć i pragnęłam zimy. A teraz mam totalny niedosyt, tyle bym jeszcze chciała zrobić, a tu już coraz zimniej i wcześnie się ciemno robi. Uleńko tylko dodam jeszcze ,że będąc u Ciebie też mi szczęka w dól z zachwytu leci, a tych arów to mam jeszcze więcej tylko niezagospodarowane. Ziemniaczki rosną.
Krysiu dziękuję Zaraz odwiedzę Twój wątek bo dawno u Ciebie nie byłam

Kasiu przyznam się zawstydzona,że w niedzielę biegałam z taczkami i sekatorem. To był jedyny dzień kiedy znalazłam czas na prace ogrodowe no i nie padało.
Izo bardzo lubię kamienie w ogrodzie Proponuję Ci obejrzenie ogrodu Kasi i Tomka tam to dopiero są kamiorki Dodam,że to mój jeden z ulubionych ogrodów na forum.
Jolu z rabatą pomalutku zaczęłam działać. Sądzę,że dopiero za rok okaże się co z niej wyrośnie. Tylko tak do końca nie jestem pewna czy o to mi chodziło.
Alu zdjecie z rozchodnikiem też mi się podoba wyszło malowniczo. Wrzosy lubią słoneczko ale ja bym na twoim miejscu spróbowała. Kup kilka tylko posadź w grupach np po trzy. Tak lepiej się prezentują.