Moja familokowa oaza spokoju cz. 4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moja familokowa oaza spokoju cz. 4

Post »

Jadźko RU jest super....dobry zakup. ;:138 Na pewno będziesz zadowolona ale posadź ja trochę dalej od przejścia bo dosyć się rozrasta i ma grube pędy. Ja ją mam za blisko posadzoną i trzeba uważać żeby ubrań nie łapała.
Buziaki ślę.....i słonko, na które nie idzie się doczekać. ;:3
Chow się zdrowo. ;:196
Awatar użytkownika
harpia411
200p
200p
Od: 8 paź 2009, o 16:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jadziu zdrówka ci kochana życzę. Co do naszej służby zdrowia to się lepiej nie wypowiem ;(bo szkoda nerwów. od ponad trzech lat odwiedzam szpitale i wiec co tam się dzieje ;(((
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=29378" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

MONIKO dziś właśnie myślałam o Tobie . To chyba jakaś telepatia . Jak zobaczyłam ,że mnie odwiedziłaś wtedy mi sie przypomniało ,że chciałam się spytać o dendrobium czy mozna je trochę obciać . Na ten temat wolę się juz nie denerwowac gdyż jak to opowiedziałam mamie to bardzo się zdenerwowała .

ELUŚKO ;:196 niestety po tych wszystkich za i przeciw już znalazłam dla niej inne miejsce kaj sie bydzie mogła roztopierzac i włazic kaj chce . Słonko by sie przydało ,bo jutro wystawa a jak tam pod paryzolem łazic i jeszcze coś kupić to sobie ne da

OLU no lzejsza od gipsu i brudu . To podwójna ulga . Niestety mozna powiedziec ,ze jestem jeszcze uziemiona ,ale nie tak bardzo
ŻYCZĘ WSZYSTKIM KOLOROWYCH SNÓW .

Obrazek Obrazek
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
AniaDS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 00:13
Kontakt:

Post »

Jadziu, bardzo się cieszę, że nie ma już gipsu, ale ulga, co? :D
Ale teraz uważaj na siebie ;:196
Awatar użytkownika
basjak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 wrz 2009, o 13:34

Post »

:wit
Nawet zdjęcia Ci nie zrobili? Widocznie fachowcy mają rentgen w oczach. Miesiąc zabiegów powinno dać rezultat. Na razie musisz uważać, aby nie przemęczyć barku.
Wciąż leje, zimno, nawet majówki nie da rady zrobić :roll:
;:196
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
goryczka143
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 21 sie 2009, o 20:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

WITAJ JADZIU!
U Ciebie jeszcze piękne tulipany. Ja nie wiem co zastanę na działce po tych deszczach.
U Was jakby mniej pada. U nas wczoraj oberwanie chmury całe ulice zalane.
Ręki nie przemęczaj. Miłego dnia ;:196
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

WITAM WSZYSTKICH MIŁYCH GOŚCI . na razie cała noc bez deszczu i poranek równiez . Musiałam poscinać wszystkie tulipany ,gdyż były przesiąknięte woda . Mam nadzieję ,że wyprawa na wystawę dojdzie do skutku .Nareszcie bez deszczu jaka ulga nawet słoneczko próbuje niesmiało wyglądać zza chmur

KRYSIU ja zastałam mnóstwo ślimorów i wszystkie tulipany musiałam poobcinać . Rękę próbuję prostowac ,ale cięzko to idzie i ten miesięczny nawyk na razie wygrywa ;:196

BASIA oni mają takie rentgeny w oczach ,że nawet kieszen Ci przeswietlą a co dopiero rękę :;230 ;:196

ANIU nie tylko ulga ,ale dziś nawet nie umiałam spać ,gdyz nie wiedziałam jak się obrócic . Kazda pozycja była niewygodna . Teraz dopiero musze się nauczyć życia bez gipsu ;:196
Parę dzisiejszych fotek i niestety ogród juz nie jest taki kolorowy ----na razie

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
iwa27
1000p
1000p
Od: 19 maja 2009, o 07:59

Post »

Zrób Jadziu zdjęcia z wystawy. Spytaj czy w poniedziałek po 17 będzie po co przyjechać ? :roll: ?
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
goryczka143
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 21 sie 2009, o 20:41

Post »

JADZIU
Ogród po deszczu wygląda świetnie. Wszystko takie zielone.
A pieniędzy wszystkich nie wydaj - zazdroszczę tej wystawy kwiatów.
Awatar użytkownika
basjak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 wrz 2009, o 13:34

Post »

Kolorowo może nie jest, ale za to jaka bujna zieleń :) zdaj relację z wystawy, ja jadę jutro.
U mnie zimno i ciemno, chyba bez deszczu się nie obędzie.
;:196
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

BAŚKA nie kracz ,bo dostaniesz po bani . Ja już sie ciesze ,że nie pada i moze wreszcie obejdzie sie ,chociaż brat powiedział ,że na popołudnie znów zapowiadali deszcze :twisted:

IWONKO chyba raczej nie będzie po co może tylko zostaną takie niedobitki . Aparat wezmę ze sobą i się zapytam

KRYSIU na pewno wszystkich nie wydam i oby tylko nie lało ,bo wtedy kredki . Floksy się tak rozrosły ,że musiałam trochę ich powyrywać dzisiaj ,gdyż właziły na róże . Wszystko się strasznie rozrosło . Ja przed kompem a M sprzata ach jak to fajnie się patrzy :;230 no ,ale chyba jeszcze trochę zanim zaskoczę .
X-A-9
---
Od: 24 gru 2009, o 12:54

Post »

Jadziu pewnie zaraz zacznie lać :wink: co za pogoda... ja wczoraj w tym deszczu nie miałem jak fotek zrobić :( dobrze że już bez gipsu :)
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Jadziu zaskoczysz i to szybko.
Niech no tylko zrobi się pogoda i słoneczko wyjdzie.
Jak nic skoczysz do ogródka ......na rehabilitację...... :;230
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

WITAM PO EMOCJACH WYSTAWOWYCH . Na szczęscie pogoda dopisała i to jest najwazniejsze . Ceny takie sobie ,ale kupiłam sobie Picea glauca Daisy White ,3 goryczki ,siedmiodzielną ,białą jesienną i żółtą oraz 2 delospermy bordo i żółtą . Chciałam jeszcze kupić picea abis Pusch ,ale niestety nie było go za to kupiłam innego świerka ,ale na razie NN . To moje zakupy . Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
GRAŻYNKO sama próbuje sobie robić gimnastykę ,ale co fachowa to fachowa . Najlepiej bym już wzięła szpadel w ręke . Niestety ręka jeszcze słaba ,ale to dopiero 24 godziny ,więc czego się można spodziewac . Dobrze ,że umiem chociaz już ją opuszczac a wczoraj zero

ADRIANIE zaglądałam myślałam ,że Cię gdzieś spotkam na wystawie
A teraz parę fotek z wystawy .Potem wrzucę jeszcze parę dobrze ,że nie pada :tan ,ale moje zakupy musza czekac do zakonczenia budowy Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
dwostr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 mar 2008, o 15:38

Post »

Witaj Jadziu po dłuższej przerwie .Oj długa to była przerwa skoro zdążyli już zdjąć Ci gips a ja nic nie wiem o jego założeniu :oops: Współczuję Ci bólu a teraz cieszę się ,że pozbyłaś się tego gipsu i wierzę ,że szybko wrócisz do dawnej formy.
Niestety na deszcz i niesprzyjającą aurę mamy powody narzekać tego roku już od dawna -tak się składa,że pogoda nas nie rozpieszcza,ale grunt to optymizm i nadzieja,żę będzie lepiej .
Twoje roślinki wydają się być całkiem zadowolone z tego deszczu,bo wyglądają fantastycznie.
Widzę,że wyprawa na wystawę się udała -troszkę zazdroszczę ,bo w naszej okolicy nic na razie nie słychać o tego typu imprezach.Ale na rynku zdołałam też kupić świerk deisy white poza tym inne roślinki także interesujące.Ja nigdzie jeszcze nie spotkałam goryczek ,a TY kupiłaś za jednym zamachem od razu tyle.
Jadziu jeśli możesz napisz z jakiej roślinki formowane jest to bonsai -bardzo mi się podoba
Serdecznie pozdrawiam Danuta
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”