Witaj..
Nacieszyłam się widokiem pięknych Lili..Cudowne masz...chcę tej wiosny trochę ich dosadzić..bo jednak zauroczyły mnie swoją urodą...te które już mam
Pozdrawiam...
Reni4 dzięki za miłe słowa,lilie faktycznie cudowne i już mam uszykowaną barrrrrrrdzo długą listę zakupową u Pajdy Uwielbiam ich zapach Oby z nimi nie przesadzić bo główka może rozboleć od nadmiaru wrażeń zapchowych
A tak w ogóle odwiedziłam dzisiaj swoje włości wszystko zmarznięte na kość ,mało co powystawiało noski ,ale to i lepiej będzie mniej strat
Marzenko obejrzałam cały wątek i super jest na Twojej działce , zrobiłaś ogromnie dużo i śliczne masz też te wszystkie starocia wkomponowane w rabaty , czuję się jakbym trafiła na bratnią duszę
Z przyjemnością odbyłam spacer po Twoim ogrodzie i jestem pełna podziwu jak szybko w jeden sezon odmieniłaś swój kawałek ziemi
Bardzo fajne masz pomysły z wykorzystaniem antyków, stolik REWELKA
Gratuluję i życzę aby tej wody nie lało się aż tyle , bo szkoda Twojej pracy i biednych roślinek.
U mnie w zeszłe lato taka wilgoć była na działce, że woda stała nie tylko na podwórku ale i na podłodze w domku, modlę się żeby w tym roku tak nie lało.
Witaj Marzenko ! Od mojej ostatniej wizyty tyle się u Ciebie zmieniło! Ja też jestem wielbicielką lilii, śliczne są Twoje! Zamówiłam w Lilypolu, taką jak masz - Netty's Pride.
Katik u Ciebie też jest bardzo pięknie,a tempo prac powalające Właśnie zaczęłam szukać kół na wskutek zaglądania do twojego ogródka
Kozino zapraszam częściej,a wiesz własnie wczoraj wyczytałam w którymś wątku hm..... tyle ich śledzę,że mi się wszystko miesza -zapomniałam u kogo:? Lepsza działka z wodą niż sucha Może to i prawda tylko ,żeby potopy nie były zbyt długie Właśnie planuję co by tu posadzić w najbardziej newralgicznych miejscach mojej działki.Szukam roślin wodolubów
Tamaryszku oj z tymi liliami to chyba się będzie działo w tym roku cały czas redukuje zamówienia No postradałam rozum w tej materii
Takie warunki ojć byłam na działce dzisiaj domalowywać moje drzewka i krzewy owocowe ,znowu mnie zatapia jak titanicaaaa To te irysy lubią mokro Agnieszko? Muszę się zastanowić Planuję tam posadzić datur sztuk kilka,a ewakuować hortensje bukietowe dla nich stanowczo za mokro.Może podsadzić hostami ,języczki ,wiązówka błotna taka ma mokrą nazwę pewnie by pasowała,tarczownicę No i te kaczeńce muszę poszukać gdzieś w łogrodniczym prawda Kozino a lotosy to chyba do oczka a może zamiast działki zrobić jedno wielkie OCZKO