Teraz Basiu czeka Cię częste podlewanie, bo rośliny przesadzane w kwiecie wieku.
Takich dużych sadzonek raczej w sklepie nie uświadczysz.
Większość moich to też przygarnięte, teraz i ja rozdaję.
Na koleżanki można liczyć, uważaj, aby Ci miejsca nie zabrakło.
Renatka bardzo żałuję ,że się nie zgadałyśmy
Było by fajnie usiąść przy kawie i pogadać
Kupowałaś jakieś roślinki w Łodzi
Elu mój ogródek po dzisiejszych sadzeniach to całkiem inne miejsce
Jutro jadę podlewać bo sucho jak diabli a te roślinki potrzebują wody jak żadne inne
Witaj Cynthio,
miła niedziela za Tobą - fajne spotkanie i mnóstwo ciekawych roślinek
Przyjemnie jest jak nasze forumkowe znajomości przenoszą się do realu...
Miłego wieczoru.
Cześć Basiu, widzę, ze się zagęszcza super, jak tam migdałek?
Co do dzieci i ich zabaw my Oli kupiliśmy teraz trampolinę, jeszcze jej się nie znudziła więc nie chodzi i nie marudzi - mamo kiedy skończysz.........
Witaj Basiu, a nie mówiłem, że nawet się nie spostrzeżesz a rabata będzie w szybkim tempie zarastać pięknymi roślinami. Super prezent, dbaj o rośliny a odwdzięczą się pięknym i długim kwitnieniem.
Cynthio dzięki forum nasze rabaty robią się bardziej kolorowe i ciekawe .Nasza Tara to ANIOŁ Wiem coś o tym,bo sama dostałam od niej prezent.Takie spotkania są cudowne.
Witaj Cynthio !!
Jak dzionek u Ciebie ?? U mnie upał , że nie chce sie z domu wyjść . Ale przed wieczorkiem będę musiałam wyjść i skosić trawkę , bo po ostatnich deszczach troszkę urosła.
W Łodzi zakupów roślinkowych nie zrobiłam , ale za to kupiłam sobie parasol ..........
Witaj Basieńko, super spotkanko za Wami , świetnie tak pogadac w realu Roślinki piękne i już z pąkami działeczka zagęszcza się w błyskawicznym tempie. Zostaw odrobinę miejsca na moje roślinki, już floksy szydlaste zaczynają przekwitac i niedługo przesyłeczka podejmie do Ciebie wędrówkę
Cyntuś , dzięki za miłe spotkanie, masz wspaniała rodzine a Oskaruś superowski. Ciesze sie, ze mogliśmy Was poznać i zrobic Tobie przyjemność, niech rosną nie zrobilam nic specjalnego aby zasłużyc na takie laury.
Uwaga: Cyntus ma naprawde piekna działkę,jest ogromnie skromną.miła osobą a czosnki naprawde sa przebojowe, piekne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, tez dostalam prezent amarylis i szafirki,