Qurna, no i pomyliłam się w ten świąteczny dzień(znaczy colki za dużo w szklanicytengel27 pisze: Koleżanko czyś ty czasem szałwi z lawendą nie pomyliłaś??? Jakoś mi to lawendą nie trąci. Nawet pachnie inaczej![]()
Nic to Aguś, nic to ...empuza pisze:Qurna, no i pomyliłam się w ten świąteczny dzień(znaczy colki za dużo w szklanicytengel27 pisze: Koleżanko czyś ty czasem szałwi z lawendą nie pomyliłaś??? Jakoś mi to lawendą nie trąci. Nawet pachnie inaczej![]()
)
Kupne???tengel27 pisze:Phi - w szklanicy. Ja mam całą michę truskaweczek :P
aanula pisze: Nic to Aguś, nic to ...![]()
![]()
Ja też świętujęu mnie w szklanicy dodatek soku pomarańczowego zamiast colki
![]()
Zdrówko Aguśempuza pisze:aanula pisze: Nic to Aguś, nic to ...![]()
![]()
Ja też świętujęu mnie w szklanicy dodatek soku pomarańczowego zamiast colki
![]()
Anuś, no to zdrówko!
Za szansę, jaką dały nam te wybory. Żebyśmy potrafili ją wykorzystać dla nas i naszych dzieci.
Miłego wieczoru.
Hallo, hallotengel27 pisze:Ale te kupne mają dobry wpływ - właśnie zarezerwowałem sobie na lipcowy weekend pokój we Wrocławiu. W tym roku pora na normalny urlop
Aż tam się nie zapuszczam, bo mi Szirek d..sko odgryzieempuza pisze:Hallo, hallotengel27 pisze:Ale te kupne mają dobry wpływ - właśnie zarezerwowałem sobie na lipcowy weekend pokój we Wrocławiu. W tym roku pora na normalny urlop![]()
Czyżby jakieś konszachty z szefową![]()
![]()
Mów mi tu szybko co to za wekend, bo nie będę mogła.
Może po drodze do Chrzanowa?
Czekaj, Ty chorerniku jeden niech no tylko wrocławski gangtengel27 pisze:
Aż tam się nie zapuszczam, bo mi Szirek d..sko odgryzie![]()
![]()
![]()
Po prostu weekend 3-6 lipca postanowiłem spędzić we Wrocławiu. Policzyłem kasiorę i dam radęTylko muszę posiedzieć i zaplanować co mam oglądać
Najważniejsze, że z tego schroniska mam wszędzie blisko ;)