Masz rację Jolu o zdrowie naszych M trza dbać

Jolu ja mam tyle lilii a jak pojadę do sklepu ogrodniczego to i tak kupuję chociaż po 3 cebulki za każdym razem.Dziś oczywiście też wzięłam .JolantaGraj pisze:Dziękuje dziewczyny za miłe słowa.Mam zamiar przede wszystkim dokupić jeszcze lilii ,bo ich nigdy za wiele ,ale myślę też o ciemiernikach i nie tylko .Zobaczymy co tam będą mieli .Jeszcze wielu roślinek brakuje w moim ogrodzie .
Cieszę się ,że ci się u mnie spodobało .Cynthia pisze:Jolu ,przyszłam na spacerek do Twojego ogrodu i napraw bardzo mi się spodobało..... Masz wszystko o czym marzyć można: staw,las no i sam ogród jaki piękny....![]()
Pozdrawiam
Pochwal się Geniu co tam jeszcze dzisiaj kupiłaś .Szkoda,że nie mieszkam bliżej ciebie ,bo masz świetnie zaopatrzone sklepy .U mnie takich nie ma .e-genia pisze:Jolu ja mam tyle lilii a jak pojadę do sklepu ogrodniczego to i tak kupuję chociaż po 3 cebulki za każdym razem.Dziś oczywiście też wzięłam .JolantaGraj pisze:Dziękuje dziewczyny za miłe słowa.Mam zamiar przede wszystkim dokupić jeszcze lilii ,bo ich nigdy za wiele ,ale myślę też o ciemiernikach i nie tylko .Zobaczymy co tam będą mieli .Jeszcze wielu roślinek brakuje w moim ogrodzie .
Genia