Przepraszam
Jovanko nie zwracałam dużej uwagi na to, kiedy wątek był odwiedzany ostatnio, ale to, że nikt się tu nie udziela nie jest jednoznaczne z tym, ze autorka tu nie zagląda

Nie mam potrzeby zakładania nowego tematu w wątku problemowym, póki nie jestem tym na poważnie zainteresowana (prowadzeniem uprawy na podkładkach) dlatego zapytałam przy okazji. Chciałam poznać zdanie osoby, które ma w tym doświadczenie a przecież w sekcji "moje storczyki" nie chodzi tylko o to aby chwalić się kwiatami ale także aby poznawać metody uprawy, spostrzeżenia jakie odnośnie danej metody ma sam autor itd. w połączeniu z pięknymi zdjęciami taki wątek staje się bardzo cennym źródłem wiedzy i to nie teoretycznej ale praktycznej

Poza tym wiadomo, ze uprawa uprawie nie równa, chciałam poznać sposób takiej uprawy od konkretnej osoby, bowiem widzę na własne oczy, że daje ona bardzo obiecujące efekty.
Szczerze mówiąc do głowy mi nie przyszło aby ktoś "z przymusu" musiał mi odpowiadać. Wielka szkoda, ze niektórzy tak to odbierają. Jeśli uraziłam kogokolwiek to przepraszam, mi się wydawało, ze to miłe być dla kogoś wzorem..
W każdym razie podporządkuję się

Przepraszam za bałagan zarówno autorkę wątku jak i Ciebie
Jovanko