Nie spodziwałam się, że będe tęsknić za deszczem...
ok/ będę wycierac łapy psu... tylko spadnij ... no! lunij nawet..

Ale to we Wrocku...coma95 pisze:To ja się wam do czegoś przyznam - zamówiłam na majowy weekend piękną pogodę.
Dogadałam się i w zamian za ładny weekend będzie deszczowy następny tydzień
Serio, serio.
u mnie piękne słońce!bishop pisze:Ale to we Wrocku...coma95 pisze:To ja się wam do czegoś przyznam - zamówiłam na majowy weekend piękną pogodę.
Serio, serio.
Nie sądzę, usłyszałam kiedyś, że mam takie szczęście, że mi tak mało chorują (małobishop pisze:Najtrudniej walczyć z rodziną...maakita pisze:[...]Z drugiej strony córcia po 5 latach ciągłego chorowania nagle przestała i testy alergiczne nie wykazywały żadnych alergii, a u męża w rodzinie co drugie dziecko ma astmę więc może coś w tym jest. Ja jako jedna ku zgorszeniu jego rodziny trzymam psa w domu i dzieci często się z nim bawią.Mam nadzieję, że efekty Twoich działań przekonają ich...
Po czynach ich poznacie
No ładnie Mariola, ja to bym chciała po weekendowym deszczu w poniedziałek cały dzień popracować w ogrodzie, ale pewnie znowu cały dzień będzie z Jaśkiem więc niech już pada.coma95 pisze:To ja się wam do czegoś przyznam - zamówiłam na majowy weekend piękną pogodę.
Serio, serio.