Ja zjechałam z delegacji do domku więc klikaj bo tęskno za Tobą
Mój ogród - Józef cz.1
No i co Józefie?? Masz już laptopa,więc gdzie obiecane zdjęcia?
A teraz popatrz
udało mi sie nie zamordować kwiatuszka od Ciebie

Odpadł mu ten wieki liść na dole,ale za to wypuszcza malutkie ;:26
Powiedz mi proszę jeszcze raz jak się nazywa i jeśli masz to wklej zdjęcie Twojej roślinki.. aha no i czy obciąć mu ten brązowy górny fragment?
A teraz popatrz

Odpadł mu ten wieki liść na dole,ale za to wypuszcza malutkie ;:26
Powiedz mi proszę jeszcze raz jak się nazywa i jeśli masz to wklej zdjęcie Twojej roślinki.. aha no i czy obciąć mu ten brązowy górny fragment?
- Józef
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
witaj Irenko w moich skromnych progach...Irena37 pisze:Józefie idę spacerkiem i oglądam ogrody, działki, no i na Twoim zatrzymałam się na dłużej, masz tak wiele różnych kwiatów i ciekawych roślin i do tego dużo egzotyki, storczyki niezwykłe, wszystkie piękne i zadbane. Ciekawy jest Twój ogród, przyjemnie się ogląda. Serdecznie pozdrawiam.
- Józef

- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Kontakt:
Justynko..podobno kto chce -szuka okazji..kto nie chce szuka wymówki...justi28 pisze:Pamiętam o Was robaczki tylko z czasem u mnie marnawo. Dziękuję za zaproszenie Malwinko ale niestety nie dam radyAle zawsze nocką do Was zajrzę
my tam nie mamy problemów..jeden telefon i już się spotykamy i uważaj bo jak już stawimy się u drzwi to przecież nas nie wyrzucisz.. ;:106

- empuza

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Cześć Józeńku
Mam nadzieję, że dbasz o siebie kochany, bo jak nie....to w końcu przyjadę i zleję!
Fantastyczna wycieczka dla moich oczu, bardzo dziękuję.
Jak znam życie to jeszcze masz coś schowane. Pokazuj!!!
Mam nadzieję, że dbasz o siebie kochany, bo jak nie....to w końcu przyjadę i zleję!
Fantastyczna wycieczka dla moich oczu, bardzo dziękuję.
Jak znam życie to jeszcze masz coś schowane. Pokazuj!!!
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012