Mój ogród - Zenobiusz
- ZENOBIUSZ
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 sty 2008, o 07:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Lawendo/sąsiadko!/, dziękuje za pocieszenie.Dwa lata temu przy takich opadach lecz
silniejszym wietrze połamało mi gałęzie w niektórych 15 letnich sosnach czarnych.
Do dnia dzisiejszego nie wyglądaja ciekawie,lecz nie mam sumienia aby je zlikwidować.
W oczekiwaniu na wiosnę gorąco pozdrawiam.
silniejszym wietrze połamało mi gałęzie w niektórych 15 letnich sosnach czarnych.
Do dnia dzisiejszego nie wyglądaja ciekawie,lecz nie mam sumienia aby je zlikwidować.
W oczekiwaniu na wiosnę gorąco pozdrawiam.
Pozdrawiam Zenek
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- darob66
- Od: 25 sie 2007, o 22:11
- Kontakt:
Witam,
bardzo przykry widok pokazałeś nam na tych zdjęciach.Wyrazy współczucia.
Na szczęście mi się to nie przydarzyło,bo mój ogród jest przy moim domu i podczas takich śnieżyc biegam z miotełką i zmiatam z drzewek śnieg.Na pocieszenie powiem Ci Zenku ,że nowe drzewka posadzone pod tymi biednymi sosnami stworzą ładną i ciekawą kompozycję.
Pozdrawiam Marzena

bardzo przykry widok pokazałeś nam na tych zdjęciach.Wyrazy współczucia.
Na szczęście mi się to nie przydarzyło,bo mój ogród jest przy moim domu i podczas takich śnieżyc biegam z miotełką i zmiatam z drzewek śnieg.Na pocieszenie powiem Ci Zenku ,że nowe drzewka posadzone pod tymi biednymi sosnami stworzą ładną i ciekawą kompozycję.
Pozdrawiam Marzena

-
- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Zenku. Byłem niedawno w Lublinie na ul. Zemborzyckiej (PNOS) i mają tam bardzo grubą książkę o iglakach. Autora i tytułu nie znam bo nie interesowałem się iglakami a dopiero później pomyślałem o Tobie. Jak masz czas to tam wpadnij i zobacz czy to jest coś dla Ciebie. Mają też bardzo fajną serię książek o bylinach, cebulowych ("officinabotanica"). Pozdrawiam. Przemek
- ZENOBIUSZ
- Od: 2 sty 2008, o 07:00
Witaj Isiu! dziękuje za odwiedziny w moim ogrodzie, jak widzisz w naszym regionie zima
trwa dłużej a zwłaszcza po ostatnich obfitych opadach śniegu.
Mam nadzieję że to już koniec,i wreszcie zacznie się wiosna a przyroda nadrobi opóżnioną wegetację.
c.d zdjęć z dnia 29.03
cyprysik lawsona
Dzień dzisiejsz ciepły i słoneczny, po śniegu nie ma śladu.
trwa dłużej a zwłaszcza po ostatnich obfitych opadach śniegu.
Mam nadzieję że to już koniec,i wreszcie zacznie się wiosna a przyroda nadrobi opóżnioną wegetację.
c.d zdjęć z dnia 29.03

Dzień dzisiejsz ciepły i słoneczny, po śniegu nie ma śladu.
Pozdrawiam Zenek