Witam po słonecznym i przyjemnym dniu. Byliśmy na zakupach w nadziei na przeceny w LM ale
Jedynie kupiłam różę i kilka nie przecenionych rojników i 1 rozchodnik niziutki na skalniak. Wszystko z nazwami
Aguś jakie są dobre strony to się okaże w przyszłym tygodniu,bo wysłałam facetowi sms ze zdjęciem krateru. Nie ma odpowiedzi, bo kiedyś mówił że w soboty nie pracują. Pewnie jakbym napisała z nowym zleceniem odpowiedziałby
Lucynko takie moje szczęście! na pewno są wysokie wody gruntowe, ale chyba tym "fachowcom" to nic nie mówi.
U mnie przynajmniej słonko świeciło cały dzień aż serce się radowało i popracowałam w ogrodzie, tzn posadziłam nabytki. Przesadziłam potężne dzikie wino, bo właziło na nowy skalniak i tam poszły rojniki. Muszę pójść do lasu i poszukać paru fajnych kamieni. Mam jeszcze plany i liczę na poniedziałek
Julciu nie mogę odpuścić, bo nie wiem co będzie dalej? oj wszystko rano mi opadło
Słoneczko świeciło i ja też sobie poogrodowałam po obiedzie. Niedługo, ale z przedpołudnia mam też korzyść

Wracaliśmy do domu ładną drogą i nacieszyłam oczy przecudnymi barwami naszych mieszanych lasów. Oprócz tego ludzie mają dzikie wina, berberysy i różne krzewy przy domach...po prostu bajka
Ja mam zegar taką puszkę konserwę w tunelu, bo komórki nie biorę do ogrodu

jednak ten będzie reprezentacyjny
Miłej niedzieli Julciu
Bea ja już nic nie wiem a szambo będzie mi się śniło w najgorszych snach
Ładniutki prawda
Słówko się rzekło było słońce są zdjęcia!
Zapraszam!
czytałam, że ktoś ścina liście host, a one są takie ładne, niektóre przypominają mi sadzone jajko
kwitną kolejne chryzantemy
i kolory jesieni!
moja trzmielina oskrzydlona
ciekawie wygląda kłosowiec pokrzywolistny, ale trudno to uchwycić
a co jeszcze kwitnie pokażę jutro!
Dobrej nocy!