Witam Was kochane dziewczyny dziękuję za miłe słowa,sasanki w tym roku wyjątkowo rosną a migdałka obetnę i postraszę U mnie wiosenne kwiatki się wyjątkowo trzymają ,bo mokro i zimno
Witam w te piękne niedzielne przedpołudnie i zapraszam na spacer do mnie Na sam początek tulipanki od Dorotki(szarotki66)
A to juś tulipanki od Janusza(drozd) To już szafirkowo
Przedstawiam Wam moje ukochane serduszki czosnek też pnie się w górę migdałek i moja stara hortensja znosi mrozy bez problemów i pięknie się rozrasta
Na koniec ogrodowych iryski jesienią sadzone maleńkie kłącza a kwiat już jest
No i wreszcie moje achimenesy pierwszy rok je mam
Ale nacieszyłam oczka w twoim ogrodzie: migdałek uwielbiam jak jest tak gęsto obsypany kwiatami.
Serduszka i to w 2 kolorach ciebie, konieczniepokaż jak się rozkwitną na całego;)
I szafirki- pachnąco
Justynko Twoje kwiaty są cudowne ,a achimenesy od Ciebie dlatego tak bujają .Malachitkute tulipanki mam od szarotki66 przepiękne są,a hortensję mam białą
Iwonko, pięknie masz w ogrodzie, tulipany cudowne
Uwielbiam je, ostatnio miałam okazje podziwiać piękne okazy w Powsinie a takiej śliczności jak u Ciebie tam nie widziałam
Iwonko tulipany pięknieją z każdym dniem. Migdałek też jeszcze kwitnie i na dodatek czosnek coraz większy.
Brawo. Roślinki się pięknie odwdzięczają za opiekę.