Dzień dobry
w ogrodzie z każdym dniem otwierają się kolejne kwiaty?.
ale na pełnię kwitnienia jeszcze czekam.
Aniu-Ann
Constanze Mozart trzyma bardzo długo kwiaty, gdyby nie, to że żuki ją pokochały za piękny zapach, to kwitłaby do dziś.
Nelson Mantfort jest posadzony z doniczką do gruntu. Zamówiłam kolejne dwa?.

ta róża ma to coś, co mi bardzo odpowiada?
Bieganie z doniczkami zostawiam sobie na jesień?..
Justynko-justi
Koniecznie otwórz furteczkę i chwal się Emanuelem ?. i każdą inną różyczką?.
Wstawię zdjęcie roślinki, która wyrosła razem z rumiankami??.. może podpowiesz, co to jest?..
Aprilku
ja już domówiłam kolejne dwa powojniki, żeby tym razem wsadzić je głębiej.
Moje po podlaniu nadmanganianem dalej tracą kolejne gałązki?
Moniczko-Soczewka
Princess Alexandra of Kent rośnie na słońcu i dobrze znosi upały. Dokupiłam na jesieni jeszcze dwa krzaki.
Aniu ? Annes
ja robię kolejne podejście na Vyvyan Pennell i tym razem Piilu. Jeden VyvYan rośnie mi pięknie,
a drugi pada. Tym razem wkopię je głębiej i zrobię drenaż. Chcę żeby mi się ładnie ukorzeniły jeszcze w tym sezonie.
Aniu ? An-ka
Lavender Ice mam dwa krzaczki wsadzone blisko siebie. Oj ta Nelcia zdeptać taką różę?.
Pytałaś o Avalon i jak czytałam już podjęłaś decyzję?.. Jeżeli można Aniu napisać słowo, to ja zdecydowanie wolę większe kwiaty i wyższy kraczek. Przecudny jest Nelson M.
Każda sroczka swój ogonek chwali
Moja Giardina dopiero otwiera pierwsze kwiaty?, a Lacre?.. oj cudny kwiat zaczyna się wyłaniać?.. Aniu czekamy na resztę kwiatuszków?.. pączków ma dużo.
Ewciu ? majowa
zdjęcia robisz idealnie?.. mnie zachwycają wszystkie, a Twoje rabatki są niepowtarzalne, bo Twoje?..
Ja też czekam na pełnie sezonu?.
Asiu ? daffodil
a czy posadziłaś koło Spirit of Freedom Pilgrima?
Czekamy na Twoje zdjęcia??. Chippka też.
Elwi
hihihi..hihihi

wiesz co! a ja aż się boję wejść do sklepu, bo mnie ciągle na coś bierze? a rabatki nie z gumy?.
Mary Ann jest śliczna?.. mam trzy Ostatnio Nelson M mnie prześladuje?..
Ilonko2715
kiedy ja się nie umiem opanować i odpuścić sobie tych, co mi tak bardzo sie podobają?..
Zimą i wczesną wiosną bardziej mi się to udawało?. teraz ciągle mi którejś brakuje i domawiam?..
Zastanawiam się co, to będzie jak one wszystkie mi porosną?..
Danusiu ? danutab
Natasha Richardson kwitła mi cały sezon, ja domówiłam kolejne krzaczki.
Już zaczynają kwitnąć?. mi się bardzo podoba jej kolor. George Sand ładnie się rozrasta.
Może w tym sezonie będzie co oglądać.
Majeczko ? edulkotku
u mnie sezon dopiero się rozkręca?. zapraszam jak tylko znajdziesz czas.
Mam sporo nowości i masz rację ?. ja ciągle podglądam ich pierwsze pączusie i czekam na kwiaty?.
Tajeczko
żuczki już zanikają, róże odżyją, a my będziemy się nimi cieszyć.
Moje dopiero zaczynają?. mam więcej pąków niż kwiatów.
Co u mnie kwitnie?.. zapraszam
Eden Rose
St . Swithun
Mamma Mia
Spirit of Freedom
Charles Darwin