Ogród 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p
Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród 2

Post »

Witaj Sylwuś ;:196
Za ile?! ;:oj o matko muszę się wybrać do Biedroneli :tan byłam ostatnio bo miały właśnie być cebulki kwiatów jakoś bodajże koło 4 zł ale nic nie było puuuuustki,puuuustki!!!
Pasuje coś zakupić :;230
A Ty Sylwuś co sobie kupiłaś?
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Joasiu jak na roślinki cebulowe kwitnące jesienią to nie mam co narzekać. zawsze ładnie mi wschodzą i kwitną, gorzej z tymi kupowanymi wiosną. Zawsze coś nie zejdzie.
Renatko jakiś czas temu były i te droższe kupiłam kilka bo myślałam ze już nie będzie. A dzisiaj obok tych droższych są i tańsze. Nie wiem czy dzisiaj jeszcze nie zgrzeszę i nie wybiorę się do biedronki. :D

Moje wcześniejsze zakupy. Cebulki siedzą już zakopane w donicach :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A to dzisiejsze zakupy: 2 hiacynty, 2 tulipany + 1 mały na skalnik, narcyz i krokus :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

;:224 ;:224
CAŁKIE FAJNE I ŁADNE ZAKUPKI ;:173
Ja też jak chomik ciągle coś z ogrodniczych przynoszę do domu ;:306
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Bardzo ładne zakupy ja nie jestem przesądna bez przesądów łatwiej sie żyje.
A twój sąsiad daje czadu współczuje. Ala
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p

Post »

Sylwuś właśnie miały być cebulki nawet zaglądałam co weekend do Bi koło Mnie ale nic nie było ani jednej ;:145 chyba wgl nie przywieżli albo poszły jak świerze bułeczki! Postaram się w weekend wybrać do Bi i zobaczę czy są :D
Ale masz cebulek! ;:oj
Ten żółty tulipan Crispy Gold ;:138 piękny!
Krokusy muszę sobie kupić bo nie mam a tu widzę że 7 sztuk jest za taką cenę!
I jakiegoś tulipana ;:306 ;:306
Awatar użytkownika
Paulii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2013, o 15:03

Post »

:wit Witaj Sylwio :) Masz Bardzo Piękny i zadbany Ogród ;:180
Jestem pełna podziwu ;:oj dla pracy, którą wykonałaś efekty rewelacyjne.
Cudnie okolice oczka urządziłaś :D Skalniak bardzo piękny jest i obsadzony ładnymi roślinkami :)
Pięknie Ci te wszystkie tulipany, krokusy, narcyzy, hiacynty będą w ogrodzie kwitły :wink:
Pauli :) "To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące"
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2013, o 18:46

Post »

Sylwuś, ho, ho !jakie zakupy ! ;:333 Jutro lecę do Bied. Kochana, a gdzie Ty te cebuli już zakopałaś ? w jakie doniczki ?
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Sylwuś jakie super zakupy no ładne tulipanki zwłaszcza te pełne ;:108
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Ojojoj ale będzie kolorowo na wiosnę ;:215
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
maika
1000p
1000p
Od: 15 paź 2012, o 19:45

Post »

:wit Sylwio, ja byłam twarda i kupiłam tylko żółte tulipany i niebieskie hiacynty, ale teraz jak patrzę po wątkach ile dziewczyny pokupowały ;:224 to chyba jutro jeszcze polecę do B., ceny przystępne 2,49 za 8 cebulek tulipanów, w innym markecie płaciłam prawie 5 zł za 3 cebulki różowych pełnych. To będzie wiosną ślicznie Ci kwitło. ;:138
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Witajcie kochani. Pierwsze dni po urlopie są bardzo ciężkie. A dzisiejszy dzień był straszny. Tak się we mnie w środku trzęsło że nie wiem. Pierwszy raz tak miałam. A jeszcze szef ciągle przychodził i narzekał na pracowników, nawet krzyczał na szczęście nie na mnie ale może to od tego tak mi się telepało w środku, nie wiem. Cieszę się że weekend i odpocznę znowu bo poniedziałek zapowiada się bardzo ciężki.
U mnie cały dzień pada i tak się zastanawiam czy już roślinki to za mokro nie będą miały. Martwię się o cebulowe czy nie pogniją.

anabuko1-Aniu dziękuję, tak już jest ze zawsze coś do koszyka wpadnie :)
alicjad31- Alu daje ale cóż można zrobić. Fajnie że się tobie podobają :), ja wierze tylko w piątki trzynastego odkąd pamiętam zawsze miałam pecha. A i jeszcze jak się wybieram na zakupy i zobaczę nieparzystą liczbę zakonnic to zakupy nieudane.
reniusia20-Renatko cebulki są dopiero od wczoraj a wcześniej co były to myślę ze to jakieś pozostałości z tamtego roku bo było ich bardzo mało i szybko się rozeszły. Krokusy to moje marzenie kiedyś posadziłam i żaden mi nie zakwitł, mam nadzieję że teraz będzie lepiej :) Żółty też mi się podoba i najpierwszy trafił do koszyka :)
Paulii witam w moich skromnych progach. Dziękuję za pochwały , cieszę się że podobają się Tobie moje zakątki, rabatki w ogrodzie ;:168 Na skalniku bardzo dużo mam pozakopywanych doniczek z tulipanami, hiacyntami, zimowitami. A jeśli chodzi o bylinki to postanowiłam ze będzie na nim dużo rojników, rozchodników i macierzanek.
iwwa-Asiu cebulki zawsze zakopuję w doniczki po roślinkach. Zbieram nie wyrzucam. Zawsze na jesieni się przydadzą. Zrobiłam rabatkę z dużą ilością tulipanów, a żeby później na niej nie było smutno to będą aksamitki a jesienią rozchodniki. Rabatkę z tulipanami tylko 5 można zobaczyć w mojej pierwszej części. Teraz jest więcej doniczek zakopanych i mam nadzieję ze efekt będzie ładny.
jonatanka-Joasiu wszystkie tulipanki kocham i te pełne , pojedyncze, papuzi, czy inne, wszystkie pięknie kwitną :)
gracha-Grażynko mam taką nadzieję bo jak zaobserwowałam to u mnie najbardziej kolorowo jest właśnie wiosną.

-- 13 wrz 2013, o 18:08 --

maika-Elu to wszystkie będziemy miały kolorowo w ogrodach na wiosnę :), podziwiam ja bym nie potrafiła oprzeć się pokusie i nie kupić więcej. W biedronce zawsze można taniej kupić cebulki kwiatów niż w innych supermarketach. I jest ich do tego więcej.
Awatar użytkownika
sangwinaria
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2011, o 14:05
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

piękne postępy w ogrodzie . Ciekawi mnie jak zagospodarowałaś dołek ?
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p

Post »

:wit Sylwuś muszę się wybrać na zakupy!
Buziolki ;:196
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Witam sangwinaria dziękuję zawsze jest cos do zrobienia. Jak się skończy realizację pomysłu kolejny wpada do głowy a nawet jeszcze w trakcie :) Musze Cię zmartwić ale nie zagospodarowałam go. Dzisiaj padało cały dzień i w jednym końcu stała woda więc może sprawdzi się. Jak na razie tylko z jednej strony obsadzony roślinkami.
Renatko w biedronce najtaniej jeśli chodzi o cebulki wiosenne. Dziękuję kochana jesteś. ;:196
Awatar użytkownika
asta6265
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2012, o 12:01

Post »

No kochana - twoje zakupy to dopiero rewelacja - ale będzie kolorowo ;:138
Mój kawałek świata
Pozdrawiam Anka
Zablokowany