Bardzo mi się podoba powojnik a astry, masz rację, zbliżamy się do jesieni
Ta Twoja róża podobna jest do mojego Chopina, zrób jeszcze zdjęcie jak się rozwinie, zobaczymy
Grażynko, tyle piękności ze nie wiem na czym oko zawiesić .Wcale nie będę oryginalna i pochwalę Twoją niezwykle oryginalną lilię .Jest piękna i taka niespotykana.Dzieciaczki super .Moje też z marchewką robią sobie zdjęcia
Aniu mamo Frania witam Cię w moim liliowym świecie ciekawe jest to że szukałam nazwy dla tygrysicy i niestety nigdzie nie mogłam takiej znaleźć, chyba ją sama nazwę tylko jeszcze nie wiem jak , może ktoś mi pomoże , to jeszcze raz jej zdjęcie , jak ją nazwiemy
Grażka dziękuję , moja lilia otrzymuje nazwę tak jak zaproponowałaś , bo więcej ofert nie otrzymałam " MARZENIE KAŻDEGO "
Alu dzięki za pochwały , pozdrowienia dla Twojego M,miłośnika lilii
Jadziu żółta dalia też mi się podoba ,jest wysoka i ma duże kwiatki
Chciałam dzisiaj pokazać moje skromne wrzosy ,trochę się rozrosły od zeszłego roku i zaczęły już jesienne kwitnienie , dzień dzisiejszy u nas był faktycznie jesienny
Aniu robiąc rabatę wrzosowa dałam ziemię torfową i na wierzchu wysypałam korą , na zimę przykryłam gałązkami świerkowymi, na wiosnę przycięłam , to wszystko , na razie mają się dobrze, miłego dnia