No i masz ci babo placek i teraz która to moja ? a może mam Captain Victor chyba poczekam aż będą listki i zakwitnie,może będzie łatwiej znaleźć jej prawdziwe imię Elizabetko dziękuje też lubię to zdjęcie,obiecuję że będzie ich więcej
Tolinko przeglądam twój wateczek i śledzę go po kryjomu a dziś postanowiłam zrobić wpis po twoim wpisie u Robaczka
pokaż emowi Kasi ogródeczek na pewno zmieni zdanie ja tak robię jak się piekli zawsze skutkuje
ale też nie wyprowadzam go z jak coś zamówi niech ma swój wkład
A zdjęcie Laguny czy też i nie dla mnie cudo marzę o niej ale muszę znaleźć odpowiednie miejsce
Uleńko najpierw mu pokazałam Kasi ogródek i wpisy ile ma róż ,ale on zawsze musi pomarudzić , a później chodzi dumny jak paw jak ktoś chwali ,aaaa ostatnio stwierdził,że mamy już wszystkie róże żeby on wiedział ile jeszcze nie mamy
Co do Laguny nie Laguny ,uwielbiam ją i jeżeli to Victor Verdier ,to jest to cudowna róża
To ja teraz może coś nie z róż ,choć trochę różę przypomina
i moje clematiski ,niestety nie byłam jeszcze wtedy forumką i nie okryłam na zimę
No nie mam i prawdę mówiąc myślałam ,że u mnie clemki nie rosną ,a ja je tylko w złe miejsca wsadzałam,albo nie odpowiednio się nimi opiekowałam
W zeszłym roku posadziłam clemki takie polecane jako żelazne,rosły i kwitły pięknie,mam fotki ale kiepskiej jakości ,więc nie wstawię i zachęcona ,w tym roku dokupiłam kolejne
chciałam dodać zdjęcia ale mi fotosik strajkuje dodam później
Witaj Tolinko z ranka
Masz piękny ogród i bardzo zadbany, różany szpaler piennych kładzie na kolana. Szkoda, że już ich nie masz. Ja tez myślę, że donice będą dla nich właściwe, łatwiej o nie zadbać na zimę. Moja pienna Alinka została zadołowana"boczkiem" na zimę w gruncie- myślę, że przeżyje, bo to jej pierwsza zima. Ile lat mają twoje pienne , które pokazałaś na zdjęciu?
Halinko bałam się clematisów ,ale one na prawdę tworzą fajny klimacik miejsca w którym rosną i okazuje się że dobrze posadzone potrafią się odwdzięczyć
Małgoś witaj ,moje pienne na zdjęciach miały 3lata.Pokaż nam swoją Alinkę koniecznie jestem ciekawa jak Ci przezimowała
a u mnie wiosna na parapecie
Wow wysiewy 1 klasa, widzę sprzęt profesjonalny , czy tam masz lobelkę? Jak tylko ruszy wiosna, "obstrykam" Alinkę i dam Ci znać czy ten sposób na zimowanie jest dobry.
Dobrej Nocy