Cześć Doris!
Ja jak zwykle spóźniona, ale jestem piękne rózyczki na otwarcie, zwłaszcza Prince! U mnie tez kwitnie, ale dopiero jednym kwiatuszkiem Chrabąszcze obsiadły mi wszystkie jasne róże, wczoraj zdjęłam chyba 50 sztuk z Iceberga
Poproszę latte raz
Miłego dnia
Ps. Vanilla Fraise widzę pierwszy raz! To taka hortensjowo-nostalgiczna?
Kasia Och z tymi chrabaszczami to i ja sie miałąm...wpylaja cały kwiat, łaziłam normlanie i stracałam z kwiatów a tego były całe chmary....brrr Wrabały mi kilka kwiatów ...ale teraz jakby poszły sobie
Ta Vanila Fraise to Citron Fraise ,zawsze myle ta nazwę Róza Delbarda ,kupiłam w zeszłym roku w sklepie u naszej Kamilii...jest sliczna, nie wiem czy teraz jets w ofercie....jest niesamowita ...bo z zółto -wniliowego kwiatu w ciagu dnia sie robi truskawkowy .. niektóre kwiaty sa waniliowe a inne juz truskawkowe albo przebarwiajace się....slicza jest... ale ja mam słabosc do pustaków
latte raz.... ja sobie machnełam espresso siekierkę
Pashmina trzyma ciagle w napieciu
Tommelize
Jeszcze waniliowa Citron Fraise ale widac ciut rózowego na koniuszku płatka, jutro juz bedzie zupełnie inna
Cuuuuudna Heidi Klum.....a była juzz, no sorki....nie mogłam sie powstrzymac , to prawdziwa slicznotka
Dorotko na kawusię przydreptałam Oj te Twoje cudniaste różyczki wczoraj domówiłam sobie 3 różyczki: Ascot, Aquarell i Morden Sunrise To już mam razem 8 sztuk
Kasia Heidi u mnie jak dotad zdrowiutka i cudna ...oby tak dalej Monia....no sliczniaki wybierasz,mam Aquarel....ascot cudna jets , tzreciej nie znam... Jak znam zycie, kolekcja sie bedzie powiekszała Gosia no powiedz jak ich nie kochac...no jak
Cześć Dorotko?.. czytałam i oglądałam na bieżąco Twój wątek?
Śledzę jak rośnie napięcie i kiedy wreszcie zobaczysz Pashminkę w całej krasie.
Pączusie ma już bardzo zaawansowane.
Heidi ?. Sunlight Romantica śliczna .
Pierwszy raz widzę jej kwiaty.
Żegnam sie z wami kochani na tydzień ,zycze dobrego czasu...i zajrzyjcie czasem czy wszystko orajt w moim ogródku
będzie mi was bardzo brakowało...na pewno
Agnes ...Geislane jest śliczna...moze zmiescisz taka na pieńku Elus...a miałam wywalic ta fotkę, jak ja lubie pranie wiszące w ogrodzie Beti ja sie tym razem nie doczekam.na Vesalisa. i nie tylko ....a watpie aby poczekał na mnie tydzień MajeczkaSunlight Romantica widziałas u mnie w zeszłym sezonie Pashminke mam nadzieję zobacze u mamuski....niezle to zaplanowałam z sadzeniem u niej rózyczek
Przydrepałam w żółwim tempie ale róże co jak co dzięki temu doskonale oglądnięte cudności pokazujesz czym dokarmiacie te swoje królewny że tak wiele ich u was kwitnie moje jak zaklęte stoją w pączkach
pozdrawiam i lecę nadrabiać kolejne wąteczki