Witam Wszystkich
AGNESS, najwidoczniej lubimy to samo

Ja ciągle myślę jeszcze o pergoli z różą pnącą ale nie mam już miejsca na działce

Wpadaj kiedy zechcesz
Linetko ja myślę że ta Twoja również ma w sobie urok choć jeszcze jej nie widziałam
Może jakaś wymianka?
Margo2 dzięki, nie pokazywałam wcześniej bo czekałam aż rośliny trochę urosną. Na początku to był dosyć duży chaos. Dopiero jakiś czas temu doszłam do porządku z zielonymi. Ciągle coś zresztą przesadzam i robię. Najgorsze jest znaleźć nowe miejsce dla nowych roślin. Wtedy przeważnie coś musi zniknąć.
Teraz choruję na clematisy i wiem ze jedna z moich rabat będzie przesadzana, no bata nie ma że nie ;D
Ignis owszem w pięknym ale niedługo będą sąsiedzi więc nie będzie już tego spokoju i ciszy którą się zawsze delektuje i lubię.
Fuksje akurat to najmniej problemowe zielone do przechowywania,stały cały czas na jasnym parapecie i to wszystko. Tylko mączlik mi je trochę zniszczył ale pozbyłam się tego wstrętnego robala
Ilonko, lubię gdy odwiedzasz mój ogródek. W końcu ty jako pierwsza podarowałaś mi zielone na działkę

Pamiętaj że jakbyś coś kiedyś u mnie wypatrzyła to proszę mi napisz. Nie sądziłam że moje fotki z rabatami mogą powalać na kolana

Dzięki
Czyli to tylko mi się wydaję że mam nieporządek?