Cześć Dorcia wychodzi na to że musisz zobaczyć ją na żywo Nie mam pojęcia co to za odmiana hosty.
U mnie dziś słonecznie ,choć to słonko nie jest takie czyste,ja jednak sie nie daje i lecę na górkę,miłego dzionka.
Mam taką hostę, pewnie to Sieboldiana , może bardziej obeznani w temacie potwierdzą. U mnie nie rośnie rewelacyjnię. Sadzonki z niej już dawno większe , piasek nie wszystkim pasuje. Smażalnia to i u mnie się zapowiada. Po południu na imprezę strażacką jedziemy , tak będą polewali . Pewnie nie tylko dla ochłody
Zuch Tadziu z ciebie jak wytrzymasz dzisiejsze polewki ,ja leżałam plackiem i łapałam powietrze jak ryba.
Upał niemiłosierny w radio mówili przy każdej prognozie , że w Przemyślu dziś jest najcieplej ,u mnie w cieniu na tarasie było 30 stopni.
Cześc kochani,gorąco gorąco Margo ja też nie znoszę upału w nocy.Człowiek rano tak wstaje wymordowany ,jakby w ogóle nie spał. Tadziu usmażyło mnie ale w pracy ,okna mamy od południa i upał okropny
Ufffff dzisiejszy dzionek pozwolił odetchnąć z ulgą.Temperatura znośna 23 stopnie.
Poszłam na górkę aby skorzystać z okazji że nie ma słonka i zrobić potrzebne opryski.
Zrobiłam też fotki kilku roślinkom właśnie kwitnącym ....... i nie tylko
Hello Tadziu tak jak mówisz nareszcie normalnie,jest czym dychać,
U mnie w Przemyślu od paru dni pochmurno i ciapie od czasu do czasu a wczoraj to była taka burza wieczorem , że prądu nie maiała cała część miasta z mojej strony Sanu.
Ewuś,jaką masz gęstą kannę ciemną.Moje w tym roku są do niczego,jedne za wczesnie podpędzałam i nie moga się wyprostowac,co który liść urosnie to się pokłada,inne ledwie z ziemi wyszły i nie wiem czy zakwitna.