Marynko to widzę nie jestem sama w tym szybkim łapaniu wszystkich prac na raz

to ci współczuję ,że wszystko na Twoich barkach i nie masz pomocy

zdrówka dla M życzę
Iwonko tak to juz jest z ta praca jedni maja labę,inni pracują

Odbijesz to sobie innym razem

cierpliwości do męża Ci życzę
julianna Ty tez masz niezdrowotnego męża,oj,,,,bidulki

.Dziękuję za życzonka ,tobie też życzę miłego odpoczynku majowego,aby nam pogoda dopisała ;:
Annar13 Witaj,moja imienniczko,kolorowo chyba jest już u każdego i to nas cieszy

Dziękuje za miłe słowa,i fajniutko,że będziesz miała małego kociaczka,takie są najfajniejsze :
Piotrze witaj w moich progach,,,wiosna jak i u ciebie robi się coraz ładniejsza ; a lecący bocian,,,,to tylko bocian,ja juz swoje dzieci mam i wystarczy tego miodu
andrea witaj
Agus ja bardzo lubię stokrotki i masz rację ,wiosna szybciuteńko nadrobiła opóźnienie. Jest wszędzie juz kolorowo ,zielono i pięknie ,To przecież kochamy
Grażynko ,szkoda,że nie rosna Ci sasanki,ale masz rację jest tyle innych piękności,a prtzez to nasze ogrody są ciekawe ,rózne inne,i mamy co ogladać,podgladać

Głaskanko dla Fiony zrobiona......świetna asystentka z niej,to prawda
Maruś fiołeczkowo i pachnąco,zgadza się i tak własnie lubię
Dario dziękuję,ale z tym urlopowaniem to róznie,trochę prac ogrodowych czeka,pogoda nie za specjanie przyjemna,raczej barowa

Ale może jutro będzie lepiej
SylwioSylwia85 pisze:: Aniu
Fiołki na zdjęcieu powyżej ślicznie pachną. Pamiętam jak je do swojego ogrodu wprowadziła. Wykopałam je dużą łyżką z pobocza drogowego i przyniosłam 3 kępki do domu, ale sie cieszyłam.
Ja tez tak samo to robiłam
Ula to dobrze,że fiołeczki się rozsiewają,podoba mi sie taki fioletowy kobierzec fiołkowy i pachnie cudnie. masz rację ciężka pracę rekompensuje chwilka wytchnienia z dobrą herbatką lub kawusią ;
zakwitły jagody kamczackie;

tulipanki coraz więcej rozkwitają,te co ocalały,bo częśc znowu mi nornica zżarła

Ale dużo jest jeszcze w pąkach ;

inne też kwiatuszki kwitną;

a hosty z dnia na dzień coraz bardziej mkną do góry;
Sieboldiana;

Undulata Mediovariegata

i brunera Jack Frost;
Kochani miłej majóweczki,dobrych prac w ogrodzie i miłego świętowania